Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Έλληνες - Η συνέχεια στον χρόνο: Μια απάντηση στους Εθνομηδενιστές

Μιχαλολιάκος: Έλληνες - Η συνέχεια στον χρόνο: Μια απάντηση στους Εθνομηδενιστές
Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του  Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Έχουμε εθνομηδενιστές μαρξιστικής προελεύσεως, αλλά και εθνομηδενιστές φιλελεύθερης προελεύσεως.
Στην πραγματικότητα τόσο ο μπολσεβικισμός, όσο και ο καπιταλισμός αρνούνται το Έθνος σαν κυρίαρχη Ιδέα ενός κράτους, αφού και για τους δύο πρωταγωνιστής είναι η οικονομική διαδικασία.
Άπαντες οι εθνομηδενιστές αρνούνται με φανατισμό όχι μόνον την φυλετική συνέχεια, αλλά και αυτήν την ίδια βιολογική πραγματικότητα της Φυλής και στην χώρα μας αρνούνται την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα.
Ενοχλεί όλους αυτούς, λοιπόν, το γεγονός ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι γνήσιοι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.
Γιατί;
Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι έθνος χωρίς φυλή είναι ένα στοιχείο, που εύκολα καταστρέφεται και αλλοιώνεται.
Οι φυλές στην εποχή της «παγκοσμιοποίησης» πρέπει να καταστραφούν, πρέπει να μη υπάρχουν!
Γιατί;
Το λέει και ο Γουστάβος Λεμπόν στην ψυχολογία των όχλων.
Λαός ομοιογενής με συνείδηση της φυλετικής του καταγωγής δεν είναι εύκολο να χειραγωγηθεί.
Οι αρνητές της φυλετικής συνεχείας των Ελλήνων είναι δύο ειδών.
Είναι οι μαρξιστικής προελεύσεως ανθέλληνες που δεν αναγνωρίζουν την έννοια της Ελληνικής φυλής, αλλά και κάποιοι «πατριώτες», που μας λένε ότι είμαστε «μπάσταρδοι», ότι δεν είμαστε απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων και φθάνει που μιλάμε Ελληνικά…
 
Είχε ερημώσει η Ελλάδα στην Ελληνιστική περίοδο; Η επιστήμη της γενετικής
 
Είναι γεγονός πως μελετητές του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού υποστήριξαν ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν σχέση φυλετική με τους αρχαίους Έλληνες. Πολλοί από αυτούς χρησιμοποίησαν και το έργο του Παυσανία “Ελλάδος περιήγησις”, έργο στο οποίο περιγράφονται αρχαίοι τόποι έρημοι από πληθυσμό. Και πίστεψαν ότι ο Ελληνισμός εκείνη την εποχή είχε… εξαφανιστεί!
Αυτό είναι λάθος και είναι λάθος γιατί αποδεδειγμένα το Έθνος μας δεν υπέστη καμμία τόσο μεγάλη γενοκτονία ώστε να εξαφανιστεί.
Αφ’ ετέρου την εποχή που ο Παυσανίας περιηγείτο την Ελλάδα (τέλη του 2ου μ.Χ. αιώνος) είχαν συμβεί βαθιές αλλαγές στην κατανομή του Ελληνικού πληθυσμού. Είχαν δημιουργηθεί μεγάλα αστικά κέντρα, πολλές νέες πόλεις και εκεί ζούσε ο Ελληνισμός.
Όπως, δηλαδή, σήμερα τα περισσότερα χωριά, κυρίως τα ορεινά, της Ελληνικής υπαίθρου είναι έρημα και αυτό δεν σημαίνει πως οι Έλληνες εξαφανίστηκαν, έτσι συνέβαινε και τότε.
Η μεγαλύτερη απόδειξη, όμως, για την φυλετική συνέχεια των Ελλήνων θα ήταν η γενετική εξέταση των συγχρόνων Ελλήνων σε σύγκριση με το γενετικό υλικό (DNA) από τα πολλά λείψανα που έχουν ανευρεθεί των Αρχαίων Ελλήνων.
Αυτό όμως για συγκεκριμένους λόγους “πολιτικής ορθότητας” δεν γίνεται.
Η μόνη έρευνα που έχει γίνει είναι αυτή του εργαστηρίου μοριακής βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που απέδειξε την στενή γενετική σχέση των Ελλήνων με τους Ιταλούς κατά πρώτον λόγο και με τους Γάλλους και Ισπανούς κατά δεύτερον.
Ήδη όμως η πρόοδος της φυλετικής επιστήμης είναι αλματώδης και από όλα τα στοιχεία προκύπτει ότι οι σημερινοί Έλληνες αποτελούν την φυλετική συνέχεια των Αρχαίων Ελλήνων.
 
Η συνέχεια της γλώσσας και οι κατά φαντασίαν «επιμειξίες»
 
Το ζήτημα της γλώσσας και η συνέχειά της μέσα στον χρόνο είναι επίσης μια μεγάλη απόδειξη της Ελληνικής καταγωγής των συγχρόνων Ελλήνων.
Όπως έχει γράψει στο περίφημο έργο του “Οι Έλληνες και οι κληρονομιές τους”, ο Άρνολντ Τόινμπι, έργο που έχει εκδοθεί στην Ελληνική από τις εκδόσεις Καρδαμίτσα, η νέα Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πιο κοντά στην γλώσσα του Ομήρου, απ’ ότι είναι η σύγχρονη αγγλική από την γλώσσα της εποχής του Σαίξπηρ!
Γράφει χαρακτηριστικά ο Arnold Toynbee: “Η νεότερη ελληνική δεν διαφέρει τόσο πολύ από την αρχαία ελληνική, όσο η νεότερη αγγλική από την αγγλοσαξονική αγγλική.
Η σχέση μεταξύ νεότερης ελληνικής και αρχαιοελληνικής είναι περισσότερο στενή από όσο η μεταξύ της νεότερης αγγλικής και της μεσαιωνικής αγγλικής - μιας γλώσσας που παραμένει εν μέρει κατανοητή για κάποιον που μιλά τη νεότερη αγγλική γλώσσα.
Επιπλέον, το γόητρο της αρχαίας ελληνικής γλώσσας εξακολουθεί να είναι τεράστιο.” σελίς 170.
Με άλλα λόγια, επί τρεις χιλιάδες χρόνια, οι Έλληνες άλλαξαν λιγότερο την γλώσσα τους από όσο την άλλαξαν οι Άγγλοι σε λιγότερο από πεντακόσια χρόνια.
Πρέπει να αναφερθούμε επίσης και σε ένα άλλο επιχείρημα αυτών που ισχυρίζονται ότι ο Ελληνισμός δεν αποτελεί συνέχεια της αρχαιότητας.
Θα πρέπει να απαντήσουμε σε αυτούς που λένε ότι οι σημερινοί Έλληνες είναι απόγονοι Τούρκων, Σλάβων και Αρβανιτών.
Οι επιμειξίες, που δέχθηκε η Ελλάδα από τους Σλάβους, είναι πολύ αμφίβολο εάν ήσαν σλαβικές, αφού αποτελεί δεδομένο ότι και οι σλαβικοί λεγόμενοι λαοί της Χερσονήσου του Αίμου λίγη σχέση ανθρωπολογική έχουν με τους σλάβους και είναι κυρίως απόγονοι Διναρικών, Ιλλυρικών και Θρακικών φύλων.
Ακόμη όμως και εάν υπήρξαν, ήσαν ελάχιστες και περιορισμένες και αυτό αποδεικνύει ότι δεν διασώθηκε πουθενά στην Ελλάδα σλαβική διάλεκτος.
Εκτός από κάποια τοπωνύμια και από το γλωσσικό ιδίωμα κάποιων δίγλωσσων κατοίκων της Μακεδονίας μας, που είναι χωρίς αμφιβολία ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Από τους Τούρκους όχι μόνον δεν δεχθήκαμε επιμειξίες, αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο.
Οι Τούρκοι έχουν Ελληνικό αίμα και όχι οι Έλληνες τουρκικό.
Όσο για τους Αρβανίτες, δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τίποτε, αφού είναι ένα από τα πλέον καθαρά Ελληνικά φύλα με στοιχεία αρχαϊκά τόσο στην γλώσσα, όσο και στην κοινωνική τους δομή.
 
Η φυλετική ψυχή
 
Εκεί όμως όπου περίτρανα αποδεικνύεται η φυλετική συνέχεια των συγχρόνων Ελλήνων από τον μεγάλο εκείνο λαό, που δημιούργησε τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, είναι τα λαογραφικά και θρησκειολογικά στοιχεία του νεωτέρου πολιτισμού τους.
Στοιχεία, που μέχρι τα μέσα του 20ου αιώνος ήσαν πανταχού παρόντα στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων.
Μέχρι που η αστικοποίηση και η καταστροφή του λαϊκού μας πολιτισμού από το κοσμοπολίτικο πρότυπο του καιρού μας ισοπέδωσε τα πάντα.
Πρώτος την παρατήρηση αυτή έκανε ο μέγας Λαογράφος Νικόλαος Πολίτης, που κατ’ ουσίαν απέδειξε, αντλώντας υλικό από τον απλό λαό, ότι οι σημερινοί Έλληνες εξακολουθούν να πιστεύουν σε θεούς, νεράιδες, στοιχειά και δαιμόνια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που τα πίστευαν και οι αρχαίοι Έλληνες.
Γιατί όμως, τα στοιχεία αυτά του λαϊκού πολιτισμού αποδεικνύουν ότι είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων;
Μα για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν ήταν δυνατόν, όντας ξένος λαός προς τους Αρχαίους Έλληνες, οι σύγχρονοι Έλληνες να διατηρήσουν μέσα στην ψυχή τους αυτά τα στοιχεία.
Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι λευκοί Αυστραλοί ή οι λευκοί Αμερικανοί, στην Ωκεανία ή στις ΗΠΑ, δεν πιστεύουν ούτε έχουν κρατήσει στον λαϊκό τους πολιτισμό τα στοιχεία εκείνα τα μυθικά, που πίστευαν οι ιθαγενείς λαοί των δύο ηπείρων.
Αντίθετα, ο λαϊκός τους πολιτισμός είναι γεμάτος από ήθη και έθιμα της ευρωπαϊκής χώρας από την οποία προέρχονται.
Εάν λοιπόν, οι σημερινοί Έλληνες, δεν ήσαν απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, πώς διασώθηκαν όλες αυτές οι πανάρχαιες παραδόσεις, όλη αυτή η πανάρχαια πίστη τους μέσα στην ψυχή τους;
Πώς είναι δυνατόν να παραμένουν ζωντανά και υπαρκτά με αδιάλειπτη συνέχεια τέτοια τόσο ουσιώδη για τον ψυχισμό ενός λαού στοιχεία, εάν ο λαός αυτός δεν είναι η φυλετική συνέχεια του Αρχαίου Έθνους;
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης