Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της Κρι-Κρι – Εξαιρετική κερδοφορία, αρνητικός ο καθαρός δανεισμός

tags :
Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της Κρι-Κρι – Εξαιρετική κερδοφορία, αρνητικός ο καθαρός δανεισμός
Το παγωτό είχε τζίρο στην Ελλάδα 21 εκατ. ευρώ και στο εξωτερικό 4,2 εκατ. ευρώ, ενώ τα γαλακτοκομικά είχαν 30,6 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα και 22 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό
Δυναμικά αναπτύσσεται η Κρι-Κρι εμφανίζοντας σημαντική βελτίωση σε όλες τις γραμμές, ενώ την ίδια ώρα ο δανεισμός είναι αρνητικό, αφού τα ταμειακά διαθέσιμα ξεπερνούν τις συνολικές δανειακές υποχρεώσεις.
Οι εξαγωγές σύμφωνα με την εκτίμηση της διοίκησης θα αποτελούν το 35% του τζίρου σε ετήσια βάση.
Πιο αναλυτικά οι πωλήσεις ανήλθαν στα 78 εκατ. ευρώ από 65,4 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη στα 10,5 εκατ. ευρώ από 7,78 εκατ. ευρώ.
Η αποτίμηση των 145 εκατ. ευρώ αποτυπώνει την αισιοδοξία των επενδυτών για τα αποτελέσματα τόσο του 2018 όσο και του 2019.
Η καθαρή θέση ανέρχεται στα 56,2 εκατ. ευρώ με τις συνολικές υποχρεώσεις στα 38,5 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα δάνεια είναι στα 9,8 εκατ. ευρώ με τα ταμειακά διαθέσιμα να είναι στα 10,2 εκατ. ευρώ.
Επίσης στο εννεάμηνο υπήρχαν αποθέματα 8,9 εκατ. ευρώ και απαιτήσεις από πελάτες 30,2 εκατ. ευρώ.
Οι λειτουργικές ταμειακές ροές ανήλθαν στα 9,3 εκατ. ευρώ, οι εκροές από επενδυτικές δραστηριότητες στα 5,8 εκατ. ευρώ και οι εκροές από χρηματοδοτικές στα 3,3 εκατ. ευρώ, άρα υπήρξε στο τέλος του εννεαμήνου μία μικρή αύξηση των ταμειακών διαθεσίμων σε σύγκριση με την αρχή του έτους.
Το παγωτό είχε τζίρο στην Ελλάδα 21 εκατ. ευρώ και στο εξωτερικό 4,2 εκατ. ευρώ, ενώ τα γαλακτοκομικά είχαν 30,6 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα και 22 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης