Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση με τις τράπεζες στο επίκεντρο – Επιλεκτικές τοποθετήσεις λόγω ισχυρών αποτελεσμάτων

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση με τις τράπεζες στο επίκεντρο – Επιλεκτικές τοποθετήσεις λόγω ισχυρών αποτελεσμάτων
Το καλό κλίμα στις διεθνείς αγορές λόγω G-20 ενδέχεται να βοηθήσει την εγχώρια αγορά να συνεχίσει την ανοδική της αντίδραση
Τα… απόνερα του MSCI πιθανότητα θα επηρεάσουν τη σημερινή συνεδρίαση με τους αναλυτές να σημειώνουν πως μετά την αναδιάρθρωση των δεικτών και τον υψηλό τζίρο της περασμένης Παρασκευής η αγορά θα αναζητήσει κατεύθυνση.
Η Ελλάκτωρ δημοσιεύει αποτελέσματα εννεαμήνου πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης και μετά τη λήξη θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη για την ενημέρωση των αναλυτών.
Για το εννεάμηνο του ομίλου αναλυτές περιμένουν πωλήσεις 1,3 δισ. ευρώ, προσαρμοσμένα EBITDA 113 εκατ. ευρώ και προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη 2 εκατ. ευρώ.
Σήμερα συνεδριάζει το Eurogroup στις Βρυξέλλες με θέμα τον ελληνικό προϋπολογισμό ενώ το βράδυ το QCM θα δημοσιεύει την εταιρεία που έχει ανακαλύψει για το επόμενο short.
Διαρροές αναφέρουν ότι πρόκειται για εισηγμένη στο NYSE και μένει να φανεί αν θα έχει σχέση με την Ελλάδα, την Ιταλία ή τη γύρω περιοχή όπως είχε σημειώσει σε επιστολή του προς τους πελάτες του την οποία είχε δημοσιεύσει το Bankingnews.
 
Euroxx
Περιμένουμε το ΧΑ να αναζητήσει κατεύθυνση μετά την αναδιάρθρωση των δεικτών MSCI.
 
Beta
Το θετικό momentum στις διεθνείς αγορές μετά τη σύνοδο του G-20 ίσως προσφέρει στήριξη για συνέχιση της αντίδρασης.
Ο τραπεζικός κλάδος θα οδηγήσει την αγορά, ενώ περιμένουμε επιλεκτικές τοποθετήσεις λόγω ισχυρών αποτελεσμάτων τρίτου τριμήνου και καλών προοπτικών για το 2019 σε μετοχές όπως Aegean, Μυτιληναίος, Jumbo.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης