Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος: Σε 151 ημέρες έως τις Ευρωεκλογές η Ευρώπη πρέπει να ξαναπείσει τους πολίτες

Κουμουτσάκος: Σε 151 ημέρες έως τις Ευρωεκλογές η Ευρώπη πρέπει να ξαναπείσει τους πολίτες
Διαφορετικά μπορεί τα αποτελέσματα να είναι τέτοια που θα αλλάξουν την φυσιογνωμία της είπε ο βουλευτής της ΝΔ
Στην ανάγκη η ενωμένη Ευρώπη να καταφέρει να ξαναπείσει τους πολίτες της αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος με αφορμή τα γεγονότα στο Παρίσι και ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.
«Η Ευρώπη πρέπει να ξανά είναι δίπλα στους πολίτες.
Δεν έχει χρόνο πολύ για αυτό, διότι μέχρι τις ευρωεκλογές μένουν 151 ημέρες.
Σε 151 ημέρες πρέπει να ξαναπείσει η ενωμένη Ευρώπη, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι δεν αφήνει πίσω τους αδύναμους Ευρωπαίους πολίτες διότι αν δεν το προλάβει μέσα σε αυτές τις 151 ημέρες, τα αποτελέσματα μπορεί να είναι τέτοια που να μιλάμε για αλλαγή της φυσιογνωμίας της Ευρώπης» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κουμουτσάκος.
«Κρούω τον κώδωνα κινδύνου όπως και πολλοί άλλοι ότι αυτοί που έχουν μείνει πίσω, αποκτούν φωνή, ζητούν σεβασμό, ζητούν να τους αναγνωρίσουμε και να αισθανθούν ότι είμαστε δίπλα τους.
Αν δεν το κάνουμε αυτό τα Κίτρινα Γιλέκα ξέρετε έχουν μια σημειολογία, ακόμα και το κίτρινο είναι ότι είναι εδώ, φαίνομαι, αναγνωρίστε με, σεβαστείτε με, ακούστε με.
Αν η Ευρώπη θέλει να πορευτεί στο δρόμο που είχε από την αρχή, αυτόν που είχαν χαράξει οι ιδρυτές της, δηλαδή μια Ευρώπη δημοκρατική, ελεύθερης οικονομίας αλλά με βαθιά κοινωνικές αναφορές, πρέπει να κάνει κάτι γρήγορα για να μην δούμε τις δυνάμεις τις αντιευρωπαϊκές, τις δυνάμεις της μισαλλοδοξίας και του ακραίου εθνικισμού να κερδίζουν πόντους» είπε ο κ.Κουμουτσάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης