Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: O Τσίπρας εκχώρησε τη «Μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς

ΝΔ: O Τσίπρας εκχώρησε τη «Μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα στους Σκοπιανούς
Ο κ. Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που είπε “Ναι” στην εκχώρηση τάχα Μακεδονικής εθνότητας στους Σκοπιανούς, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας
Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για τη Συμφωνία των Πρεσπών, εξαπέλυσε σήμερα (4/12/2018) η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας με αυστηρό τρόπο σε δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα το Μαξίμου.
«O κ. Τσίπρας θα μείνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που είπε “Ναι” σε αυτό που όλοι οι Έλληνες πολιτικοί έλεγαν “όχι” εδώ και δεκαετίες.
Δηλαδή στην εκχώρηση τάχα Μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας στους Σκοπιανούς», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
«Ας συνειδητοποιήσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας ότι δεν είναι εθνικιστές τα εκατομμύρια των Ελλήνων που διαφωνούν με τη συμφωνία που υπέγραψε και ας κάνει επιτέλους και κάτι επωφελές για την χώρα: Να μετατρέψει το “Ναι” σε “Όχι”, όπως μόνον εκείνος ξέρει», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα το Μαξίμου είχε αντιδράσει στη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία καλούσε όλα τα κόμματα και τους βουλευτές να καταψηφίσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.
Το Μαξίμου κάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να σοβαρευτεί και να μην παίζει με κρίσιμα εθνικά θέματα, στην προσπάθεια του να ψαρέψει στα θολά νερά του εθνικιστικού ακροατηρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης