Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Overweight στον ΟΤΕ η Barclays - Στα 14 ευρώ η τιμή στόχος, με περιθώριο ανόδου +35%

tags :
Overweight στον ΟΤΕ η Barclays - Στα 14 ευρώ η τιμή στόχος, με περιθώριο ανόδου +35%
Η Barclays προχώρησε σε ριζικές αναθεωρήσεις των συστάσεών της για τον όμιλο του ΟΤΕ, αφού βλέπει περιθώριο ανόδου έως και 35%
Σε overweight, ήτοι για αποδόσεις μεγαλύτερες της αγοράς, αναβαθμίζει τη μετοχή του ΟΤΕ η Barclays, από underweight προηγουμένως, ενώ αύξησε και την τιμή στόχο στα 14 ευρώ, από 10 ευρώ προηγουμένως.
Η Barclays προχώρησε σε ριζικές αναθεωρήσεις των συστάσεών της για τον όμιλο του ΟΤΕ, αφού βλέπει περιθώριο ανόδου έως και 35%.
Όπως σημειώνει, η προηγούμενη αρνητική θέση της ήταν απόρροια των τάσεων που επικρατούσαν στην αγορά της Ρουμανίας, εντούτοις, έχει διαπιστωθεί σημαντική βελτίωση στις ελληνικές δραστηριότητες, η οποία σε συνδυασμό με την "πειθαρχία" στις δαπάνες και την ενίσχυση των κεφαλαίων, θα οδηγήσουν σε θετική ανάπτυξη των EBITDA και διψήφια αύξηση των ελεύθερων ταμειακών ροών (FCF) το 2019 και εντεύθεν.
Μάλιστα, αναβαθμίζει και την εκτίμηση για τα EBITDA κατά 3% υψηλότερα, με τη μετοχή να διαπραγματεύεται στο 4,2x σε όρους EV/EBITDA με βάση τις εκτιμήσεις του 2019.
Η ελληνική αγορά δείχνει ότι έχει μπει σε μια τροχιά ισχυρής βελτίωσης της ζήτησης των προϊόντων του ΟΤΕ, ενώ η ανάπτυξη στην αγορά Fiber φαίνεται ασφαλής με χαμηλό κίνδυνο ζημιών.
Επιπλέον, η Barclays, βλέπει περαιτέρω συνέργιες κόστους από την ψηφιοποίηση.





www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης