Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Με μέγα χορηγό τη ΔΩΔΩΝΗ ολοκληρώθηκε το 1ο TEDxMaviliSquare

tags :
Με μέγα χορηγό τη ΔΩΔΩΝΗ ολοκληρώθηκε το 1ο TEDxMaviliSquare
11 ομιλητές, 4 performances, 370 συμμετέχοντες, 100 εθελοντές και μία γεύση, η Γεύση του Καλού
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου το πρώτο TEDxMaviliSquare στα Ιωάννινα, με μέγα χορηγό την κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, ΔΩΔΩΝΗ.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν 370 άτομα και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννίνων γέμισε με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό ανθρώπων κάθε ηλικίας, αλλά και με τη Γεύση του Καλού, τη Γεύση της ΔΩΔΩΝΗ.
Με κεντρικές θεματικές ενότητες την ελπίδα, το προσωπικό ταξίδι του κάθε ατόμου στη ζωή και το brain drain, έντεκα ομιλητές από διαφορετικούς τομείς βρέθηκαν στη σκηνή του TEDxMaviliSquare και μοιράστηκαν τις δικές τους μοναδικές ιστορίες με στόχο να παροτρύνουν τον κόσμο να «ακούσει την καρδιά του» για να δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται.
Η ΔΩΔΩΝΗ, «αγκάλιασε» την προσπάθεια της νεανικής ομάδας που διοργάνωσε φέτος το 1ο TEDxMaviliSquare και στήριξε έμπρακτα την πρωτοβουλία αυτή, καθώς πέραν της διάθεσης πόρων, όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ με γευστικά toppings, καθώς και τα αυθεντικά, ελληνικά τυριά της εταιρείας στο διάλλειμα φαγητού που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις εμπνευσμένες ομιλίες και παρουσιάσεις.
Με 56 χρόνια ιστορίας στην παραγωγή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και με κορυφαία εξαγωγική δραστηριότητα σε 50 χώρες παγκοσμίως, η ΔΩΔΩΝΗ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ηπείρου και μία από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της Ελλάδας. Υποστηρίζοντας την παραγωγή και διάθεση αγνών, αυθεντικών, 100% ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων που απαντούν στις ανάγκες των συγχρόνων καταναλωτών, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει περισσότερους από 100 μοναδικούς κωδικούς, συνεργαζόμενη με παραπάνω από 5.500 τοπικούς παραγωγούς.
Το TED είναι μία μη κερδοσκοπική διοργάνωση, αφιερωμένη στην εξάπλωση ιδεών, συνήθως με τη μορφή σύντομων και ισχυρών συνομιλιών.
Οι ανεξάρτητες εκδηλώσεις TEDx, όπως το TEDxMaviliSquare συμβάλλουν στην ανταλλαγή ιδεών σε μεμονωμένες κοινότητες αλλά και σε όλο τον κόσμο και διοργανώνονται με την πρωτοβουλία ομάδων και οργανώσεων.
Μπορείτε να βρείτε τις ομιλίες και το σχετικό υλικό του 1ου TEDxMaviliSquare στο https://www.ted.com/tedx/events/30716

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης