Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump εκτιμά ότι η δημοτικότητά του θα έπρεπε να ανέρχεται στο… 75%

Ο Trump εκτιμά ότι η δημοτικότητά του θα έπρεπε να ανέρχεται στο… 75%
Ο Donald Trump αυτοθαυμάζεται (ξανά)
Ο Donald Trump δεν παρέλειψε να προχωρήσει ακόμη μια φορά σε... αυτοθαυμασμό, εκτιμώντας ότι η δημοτικότητά του στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ανέρχεται σε ποσοστό… 75%.
Καταγγέλλοντας για μία ακόμη φορά, σε ένα tweet, την έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Robert Mueller σχετικά με τις πιθανές διασυνδέσεις μεταξύ της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας του και της Ρωσίας το 2016, ο Αμερικανός Πρόεδρος άδραξε την ευκαιρία για να αποδώσει τα εύσημα… στον εαυτό του.
«Χωρίς το κυνήγι των μαγισσών της ρωσικής έρευνας, και με όλα όσα καταφέραμε τα τελευταία δύο χρόνια (μείωση των φόρων, δικαστές, ένοπλες δυνάμεις, βετεράνοι κ.α…), η δημοτικότητά μου θα ήταν στο 75% παρά στο 50%, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του (ινστιτούτου) Rasmussen.
Αυτό ονομάζεται προεδρική παρενόχληση!», έγραψε στο Twitter.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του ιστότοπου FiveThirtyEight, που υπολογίζει καθημερινά τη δημοτικότητα του προέδρου χρησιμοποιώντας δεδομένα από διάφορα ινστιτούτα δημοσκοπήσεων, το 42,1% των Αμερικανών επιδοκιμάζει τη δράση του προέδρου των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο.

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης