Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Οι Έλληνες επιχειρηματίες ανοίγουν τα φτερά τους στις ΗΠΑ - Διεθνής έκθεση exportsgr - Hermes Expo στις 8-11 Απριλίου 2019

tags :
Οι Έλληνες επιχειρηματίες ανοίγουν τα φτερά τους στις ΗΠΑ - Διεθνής έκθεση exportsgr - Hermes Expo στις 8-11 Απριλίου 2019
Η exportsgr συνδιοργανώνει με την Hermes Expo, την 28η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση στις ΗΠΑ στις 8-11 Απριλίου 2019
Μια σημαντική πρωτοβουλία για την ανάδειξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο οι Έλληνες επιχειρηματίες να ανοίξουν τα φτερά τους στις ΗΠΑ.

Η exportsgr συνδιοργανώνει με την Hermes Expo, την 28η Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση στην Αμερική στις 8-11 Απριλίου 2019. Πρόκειται για μία συνεργασία από αυτές που αναδεικνύουν την εικόνα της Ελλάδας και κάνουν αισθητή την παρουσία της στους Ελληνοαμερικάνους και μη. Νέες τεχνολογίες στις εισαγωγές και εξαγωγές, καινούργιες επιχειρηματικές δραστηριότητες, ιδέες, τεχνολογίες και υπηρεσίες ανάπτυξης, θα βρεθούν στο επίκεντρο της έκθεσης.

Η έκθεση πραγματοποιείται στις ΗΠΑ εδώ και 28 συναπτά έτη με πρωτεργάτη τον ιδρυτή της Hermes Expo, Παύλο Κοτρώτσιο, ο οποίος είναι ο εμπνευστής της προσπάθειας και εξέχον μέλος της ελληνικής ομογένειας.  Στην έκθεση έχουν λάβει μέρος δεκάδες ελληνικές  και κυπριακές επιχειρήσεις, ωστόσο φέτος λαμβάνει ξεχωριστό χαρακτήρα, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια με τη συνεργασία των exportsgr και Hermes Expo, ώστε να ενισχυθεί η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Τα ιδρυτικά στελέχη της exportsgr Νεκτάριος Σιώμος και Ευθύμιος Μπέλος, μίλησαν στο bankingnews.gr για αυτή τη σημαντική προσπάθεια.  Όπως τόνισαν, η exportsgr βρίσκεται σε επαφή με την Hermes Expo τα τελευταία τρία χρόνια και πλέον αποτελεί τα «μάτια» της στην Ελλάδα.  Στόχος της exportsgr είναι η έκθεση στις ΗΠΑ να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο με τις ελληνικές επιχειρήσεις, να ενισχύσει την εξωστρέφειά τους και να αποφέρει σημαντικά οφέλη.  Στην Hermes Expo 2019 θα λάβουν μέρος 25 ελληνικές επιχειρήσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει επέλθει ήδη συμφωνία συνεργασίας με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές με την Περιφέρεια Αττικής.

Όπως σημειώνουν τα στελέχη της exportsgr στο bankingnews.gr, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό roadshow, το οποίο αποσκοπεί σε σημαντικά κέρδη για την ελληνική επιχειρηματικότητα.  Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές έχουν απευθύνει πρόσκληση τόσο στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, κίνηση η οποία καταδεικνύει τη σημασία του εγχειρήματος.

Μέσα από σεμινάρια για τη βελτίωση επιχειρήσεων αλλά και την ισχυρή αναπτυξιακή δυνατότητα της κάθε μιας, σκοπός της έκθεσης είναι να ενισχυθεί η εξωστρέφεια. Παράλληλα, η  διοργάνωση της «Taste of Hellas», μέσα από εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, θα φέρεi την Ελλάδα στην επικαιρότητα, καθώς  η  εικόνα της χώρας σαφώς ενισχύεται μέσα από τις μεσογειακές της γεύσεις. Την ίδια ώρα, ο Συνεδριακός, Ιατρικός, καθώς και ο εναλλακτικός τουρισμός σε όλες του τις μορφές την προάγουν σε διεθνές επίπεδο. Διοργανώνονται συνέδρια τα οποία προσελκύουν ισχυρούς Οικονομικούς και Πολιτικούς Παράγοντες της Αμερικής και της Ελληνοαμερικάνικης ομογένειας, δίνοντας ευκαιρίες για μακροχρόνια συνεργασία, κινητοποιώντας όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και Υπηρεσίες.

Η exportsgr, από ελληνικής πλευράς, προσκαλεί κάθε ελληνική εταιρία, να λάβει μέρος στην 28η Διεθνής Επιχειρηματική Έκθεση στην Αμερική, προσκομίζοντας οφέλη, όπως ιδέες, τεχνολογίες, γευσιγνωσίες και επιχειρηματικές συναντήσεις. Επίσης, οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να προτείνουν τις ιδέες και τις δικές τους επιχειρηματικές καινοτομίες.

Η «συνάντηση», αποτελεί σημείο αναφοράς για να δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν συμφωνίες, να γίνουν γνωριμίες και να ανοίξει ο δρόμος σε πολλές ελληνικές εταιρίες για εξαγωγές σε Διεθνές επίπεδο. Μια διεθνή, με εξαγωγικό χαρακτήρα καμπάνια στην Αμερική με άρωμα Ελλάδας, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει, υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. 

Νέες εμπορικές συμφωνίες, νέες γέφυρες επικοινωνίας με στόχο τις εξαγωγές στην Αμερική, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τόσο των εμπόρων αλλά και των επιχειρηματιών αυτής της τεράστιας αγοράς. Η exportsgr, είναι σε θέση να ενημερώσει κάθε Έλληνα επιχειρηματία λεπτομερώς και θα δώσει διευκρινήσεις σε ότι της ζητηθεί.



Στοιχεία Επικοινωνίας:

www.exportsgr.com
email: info@exportsgr.com , sales@exportsgr.com
+3024320400360 – +306977583755

Μαρία Παπαδάτου
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης