Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων με λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης

tags :
Αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων με λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης
Αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων με λύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης
Η Leadmark, το νεότερο μέλος του ομίλου εταιριών IMCG  GROUP, έχοντας δραστηριοποιηθεί στην ελληνική αγορά το τελευταίο έτος, διοργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία στις 4 Δεκεμβρίου το 1ο συνέδριο με θέμα AI: Maximize Business Results. Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Athens σε οργάνωση της  Boussias Communication αφορούσε συγκεκριμένες κατηγορίες πιθανών πελατών της εταιρείας.
Στο συνέδριο τρεις καταξιωμένοι ομιλητές από το Ηνωμένο Βασίλειο, με μακρόχρονη εμπειρία σε πολυεθνικούς οργανισμούς, ανέπτυξαν τα οφέλη από τη χρήση εργαλείων τεχνολογίας ΑΙ, στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.
Ακολούθως, η κα Βάσω Παναγιωτοπούλου, Business Unit Director της εταιρείας, παρουσίασε την πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης της Leadmark, δίνοντας έμφαση σε εφαρμογές όπως τις:  Sales Forecasting, TV & Digital Attribution, ROI Measurement και Brand KPIs Optimization.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν business leaders των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά σήμερα, και οι οποίοι εξέφρασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της Leadmark και τις πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας ΑΙ στις επιχειρήσεις.
Ο CEO της Max Media Greece, κος Χάρης Λαούδης καλωσόρισε τους καλεσμένους, με ένα σύντομο λόγο όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που με τη Leadmark λανσάραμε στην Ελληνική αγορά, πρακτικές εφαρμογές της τεχνολογίας ΑrtificiaΙ Intelligence. Χρησιμοποιώντας τα tools της Leadmark υποστηρίζουμε τα στελέχη των εταιριών στη λήψη των βέλτιστων στρατηγικών αποφάσεων δίνοντάς τους μετρήσιμα στοιχεία για το επιχειρηματικό ρίσκο κάθε ενέργειας.»
Ο κος Λαούδης, στη συνέχεια του λόγου του ανακοίνωσε πως οι ΑΙ υπηρεσίες της Leadmark εξυπηρετούν ήδη τις ανάγκες κορυφαίων Ελληνικών εταιρειών ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία δρομολογεί  τις διαδικασίες για επέκταση στις αγορές της Ρουμανίας, της Πορτογαλίας και της Κύπρου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης