Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσή Αυγή: Εθνικιστικός παλμός από την Νεολαία της Κατερίνης: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μας!

Χρυσή Αυγή: Εθνικιστικός παλμός από την Νεολαία της Κατερίνης: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μας!
Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την επίσκεψη του Ν. Μιχαλολιάκου στην Πιερία
Για ενθουσιώδη υποδοχή του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής από τη νεολαία της Πιερίας κάνει λόγω ανακοίνωση του κόμματος, την οποία συνοδεύει φωτογραφικό υλικό αλλά και video.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή «Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ενθουσιώδες κλίμα από την πρωτεύουσα της Πιερίας ξεκίνησε η περιοδεία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου.

Στην κατάμεστη από νέους αίθουσα του Πνευματικού κέντρου "Εκάβη" στην Κατερίνη ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής εξήρε την αφυπνισμένη Ελληνική Νεολαία που στέλνει το μήνυμα του Αγώνα ενάντια στην προδοσία της Μακεδονίας.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, Συναγωνιστής Νίκος Χρυσομάλλης ο οποίος αναφέρθηκε στις μαθητικές κινητοποιήσεις για την Μακεδονία μας, τονίζοντας πως η νεολαία της περιοχής πρωτοστάτησε στις διαδηλώσεις ενάντια στην "συμφωνία των Πρεσπών".

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος που σημείωσε τον διαχρονικό ρόλο και άδολο Αγώνα των Ελλήνων Νέων για τα Εθνικά ζητήματα.


Ενάντια στις προτροπές των αριστερών καθηγητάδων οι Έλληνες νέοι δίνουν δυναμικά την Μάχη για την Μακεδονία μας, δίχως να προκαλούν επεισόδια και φθορές στα σχολεία.

Ένα ολόκληρο σύστημα έχει πανικοβληθεί από τα δημοσκοπικά ευρήματα που καταγράφουν την ευρεία απήχηση της Χρυσής Αυγής στους νέους.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέληξε πως οι Έλληνες Εθνικιστές παραμένουν εδώ και δεκαετίες πιστοί και ασυμβίβαστοι στους Εθνικούς Αγώνες: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!».




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης