Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kudlow (Λευκός Οίκος): Πιθανή μια επέκταση της εμπορικής εκεχειρίας εάν υπάρξει πρόοδος στις συνομιλίες με την Κίνα

Kudlow (Λευκός Οίκος): Πιθανή μια επέκταση της εμπορικής εκεχειρίας εάν υπάρξει πρόοδος στις συνομιλίες με την Κίνα
Ο Trump θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο παράτασης της εμπορικής ανακωχής των 90 ημερών με την Κίνα, δήλωσε ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Larry Kudlow
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο παράτασης της εμπορικής ανακωχής των 90 ημερών με την Κίνα, εάν σημειωθεί «θετική» πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, δήλωσε σήμερα (7/12/2018) ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Larry Kudlow.
«Ο πρόεδρος έχει δηλώσει ότι εάν υπάρχει μια καλή, σταθερή πορεία και θετική δράση, θα μπορούσε να επιδείξει προθυμία για μια παράταση των 90 ημερών.
Θα πρέπει να το δούμε», δήλωσε ο Kudlow, διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου του Trump, μιλώντας στο «CNBC».
Ο Kudlow δήλωσε ακόμη ότι οι εμπορικές συνομιλίες με την Κίνα είναι «εξαιρετικά ελπιδοφόρες», τονίζοντας, ωστόσο, ότι θα πρέπει να υπάρξει διαβεβαίωση ότι οι υποσχέσεις που έχουν δοθεί, θα τηρηθούν.
Από την πλευρά του, ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για το εμπόριο, Peter Navarro, δήλωσε στο «CNN» ότι εάν δεν υπάρξει συμφωνία κατά τη διάρκεια των 90 ημερών, οι αξιωματούχοι των ΗΠΑ θα προχωρήσουν κανονικά στην αύξηση των δασμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης