Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JPMorgan: Στις 3.100 μονάδες ο δείκτης S&P 500 το 2019 – Αγνοείστε τα fake news

JPMorgan: Στις 3.100 μονάδες ο δείκτης S&P 500 το 2019 – Αγνοείστε τα fake news
Στις 3.100 μονάδες «βλέπει» τον S&P 500 το 2019, η JPMorgan
Στις 3.100 μονάδες θα κλείσει το επόμενο έτος ο δείκτης-βαρόμετρο S&P 500, σύμφωνα με την εκτίμηση του Marko Kolanovic, αναλυτή της J.P. Morgan, ο οποίος συμβουλεύει τους επενδυτές να επωφεληθούν από την τρέχουσα διόρθωση στη Wall Street («buy the dip»).
Παράλληλα, εντύπωση προκαλεί η συμβουλή περί αγνόησης των «fake news» σχετικά με τις αγορές.
«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η εσωτερική πολιτική αντιπολίτευση και οι ξένοι γεωπολιτικοί αντίπαλοι χαιρέτισαν την αστάθεια που δημιουργήθηκε στις εξωτερικές σχέσεις, την επιχειρηματική κοινότητα και τις χρηματοπιστωτικές αγορές.
Ελπίζουμε ότι ορισμένες από αυτές τις αρνητικές επιπτώσεις θα μπορούσαν να αντιστραφούν, με βάση την πρόσφατη πρόοδο που σημειώθηκε στη G20.
Το ψήφισμα για το εμπόριο θα μπορούσε να παράσχει μια πολύ αναγκαία ώθηση στις μετοχές το 2019», σχολιάζεται.
Την ίδια στιγμή, ο αναλυτής δε συμμερίζεται την ανησυχία για επικείμενη ύφεση στις ΗΠΑ το 2019, εκτιμώντας πως «ο οικονομικός κύκλος δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί».
Ως εκ τούτου, η αμερικανική τράπεζα διατηρεί τη σύσταση «overweight» για τη Wall Street, αλλά και το «underweight» στα ομόλογα.
Σε ό,τι αφορά στα κέρδη ανά μετοχή (EPS) για τον δείκτη S&P 500, αναμένει άνοδος της τάξεως του 8% το επόμενο έτος, ενώ η μέση τιμή στον δείκτη CBOE Volatility Index (VIX) θα διαμορφωθεί στις 15-16 μονάδες.
Αναλυτικά, τα διαγράμματα και οι εκτιμήσεις λοιπών τραπεζών:




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης