Τελευταία Νέα
Πολιτική

Koυμουτσάκος (ΝΔ): Η κυβέρνηση κλυδωνίζεται λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών – Οι αρνητικές συνέπειες ήρθαν πολύ γρήγορα

Koυμουτσάκος (ΝΔ): Η κυβέρνηση κλυδωνίζεται λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών – Οι αρνητικές συνέπειες ήρθαν πολύ γρήγορα
«Οι αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών ήρθαν πολύ γρήγορα», τόνισε ο   Γ. Κουμουτσάκος
«Η συμφωνία των Πρεσπών αμφισβητείται. Η κυβέρνηση κλυδωνίζεται. Ακόμα και εκείνοι που φλέρταραν με την ιδέα να ψηφίσουν τη συμφωνία βρίσκονται πλέον ευθέως αντιμέτωποι με τα αποτελέσματά της, πριν καν εφαρμοστεί», ανέφερε τομεάρχης της ΝΔ , Γ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Οι αρνητικές συνέπειες της συμφωνίας των Πρεσπών ήρθαν πολύ γρήγορα» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, όπως μεταδίδει  το skai.gr, αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Ζ. Ζaev περί εκμάθησης της «μακεδονικής γλώσσας» στα ελληνικά σχολεία.
Ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός γράφει σήμερα (σ.σ σε άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών) ότι δεν κάνει εξωτερική πολιτική χάριν τρίτων. Όλοι όμως αναρωτιούνται τι συγκεκριμένο κερδίζει η χώρα μας από τη συμφωνία των Πρεσπών.
Αποδεικνύεται ότι ωφελούνται μονομερώς τα Σκόπια και όχι η Ελλάδα.
Ακόμη, ο ίδιος χαρακτήρισε «για το θεαθήναι» τις αντιδράσεις του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ.
«Μπορούσε να σταματήσει τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά κατέληξε να κρατά το στυλό της υπογραφής με την ψήφο του», όπως είπε.
Τέλος, υπογράμμισε ότι «η ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ψηφίσει αυτήν την επιζήμια συμφωνία, ούτε σε αυτήν τη Βουλή, ούτε στην επόμενη, εάν έρθει τότε προς κύρωση.
Το μήνυμα έχει γίνει σαφές προς όλες τις πλευρές εντός και εκτός συνόρων".
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης