Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απάντηση Τσιόδρα σε Μαξίμου: Το Ποτάμι εκτός από έξυπνες ατάκες δίνει και ολοκληρωμένες απαντήσεις

Απάντηση Τσιόδρα σε Μαξίμου: Το Ποτάμι εκτός από έξυπνες ατάκες δίνει και ολοκληρωμένες απαντήσεις
"Eίναι Κυριακή και είναι λογικό κάποιοι να υπολειτουργούν, ακόμη και στο Μαξίμου", σημείωσε ο Δ. Τσιόδρας
«Το Ποτάμι εκτός από έξυπνες ατάκες δίνει και ολοκληρωμένες απαντήσεις», απάντησε ο Δ. Τσιόδρας στο Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο ζήτησε με ανακοίνωσή του από τον Στ. Θεοδωράκη σαφή απάντηση για τη στάση του γύρω από τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο εκπρόσωπος Εκπροσώπου Τύπου του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας, με ανάρτησή του στο twitter απάντησε στο Μαξίμου αναφέροντας ότι «είναι Κυριακή και είναι λογικό κάποιοι να υπολειτουργούν, ακόμη και στο Μαξίμου.
Αν δεν υπολειτουργούσαν πάντως θα γνώριζαν ότι το Ποτάμι εκτός από έξυπνες ατάκες δίνει και ολοκληρωμένες απαντήσεις».
Μάλιστα, κάλεσε το Μαξίμου να διαβάσει την ανακοίνωση του Ποταμιού για τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ στις 7/12, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης στη συνάντηση που είχε στο γραφείο του στη Βουλή με τον Βέλγο Πρέσβη Luc Liebaut στις 5/12.
Σημειώνεται ότι αφορμή των ανακοινώσεων αποτέλεσε η απάντηση που έδωσε ο Στ. Θεοδωράκης νωρίτερα μέσω twitter σε δημοσίευμα εφημερίδας  που τον έφερε να έχει μυστικές συναντήσεις του με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη και να παζαρεύει την ψήφο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, για μία θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και ένα υπουργείο.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης