Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Μεταβλητότητα με την τάση να δίνεται από τις αγορές του εξωτερικού – Οι τράπεζες στο επίκεντρο

tags :
ΧΑ: Μεταβλητότητα με την τάση να δίνεται από τις αγορές του εξωτερικού – Οι τράπεζες στο επίκεντρο
Χωρίς το δικαίωμα στο προσωρινό μέρισμα διαπραγματεύονται σήμερα οι μετοχές των ΕΛΠΕ και Motor Oil
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων στο εσωτερικό ο βαθμός συσχέτισης της εγχώριας αγοράς με τις αγορές του εξωτερικού αναμένεται αυξημένος σύμφωνα με τους αναλυτές.
Οι ανησυχίες για την παγκόσμια ανάπτυξη πιθανότητα θα διατηρήσουν την αυξημένη μεταβλητότητα, με τις τράπεζες να παραμένουν στο επίκεντρο.
Χωρίς το δικαίωμα στο προσωρινό μέρισμα ύψους 0,35 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 1,65% διαπραγματεύεται η μετοχή της Motor Oil.
Επίσης χωρίς το δικαίωμα στο προσωρινό μέρισμα διαπραγματεύεται και η μετοχή των ΕΛΠΕ, ύψους 0,25 ευρώ ανά μετοχή που αντιστοιχεί σε μερισματική απόδοση 3,16%.
Οι πληρωμές των δύο μερισμάτων θα γίνουν στις 17 Δεκεμβρίου.
 
Eurobank
Για σήμερα περιμένουμε από την ελληνική αγορά να παρακολουθήσει τις απώλειες στα διεθνή χρηματιστήρια από τις ανησυχίες για την ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας και ενόψει της κρίσιμης ψήφου για το Brexit από το βρετανικό κοινοβούλιο την Τρίτη.

IBG
Μετά την πρόσφατη καλή επίδοση πολλών μετοχών και εν μέσω ξένων αναταραχών, αναμένουμε μία επιφυλακτική έναρξη της εβδομάδας

Euroxx

Περιμένουμε η μεταβλητότητα να συνεχιστεί με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στις μετοχές του τραπεζικού κλάδου.
 
Beta
Οι ανησυχίες για την παγκόσμια ανάπτυξη μπορεί να διατηρήσουν το ευμετάβλητο περιβάλλον στις διεθνείς αγορές επηρεάζοντας και την εγχώρια αγορά.
Η απουσία σημαντικών ειδήσεων στο εσωτερικό θα αυξήσει τη συσχέτιση του ΧΑ με τη διεθνή τάση.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης