Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τοσουνίδης σε Σπυράκη: Προσέξτε με τα «όπλα» που νομίζετε πως έχετε - Θα πυροβολήσετε τα πόδια σας

Τοσουνίδης σε Σπυράκη: Προσέξτε με τα «όπλα» που νομίζετε πως έχετε - Θα πυροβολήσετε τα πόδια σας
«Όλοι οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουμε πλέον την πλήρη αφωνία σας και την υποκρισία σας» υποστηρίζει ο κ. Τοσουνίδης
Επίθεση κατά της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη, εκτόξευσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Κυρία Σπυράκη, προσέξτε με τα "όπλα" που νομίζετε πως έχετε, γιατί κινδυνεύετε να πυροβολήσετε τα πόδια σας ακόμη μια φορά» αναφέρει, σε σχόλιό του.
«Θα τολμήσετε να καταθέσετε πρόταση δυσπιστίας για το ζήτημα των Σκοπίων υπερασπιζόμενοι δήθεν τη Μακεδονία, χωρίς όμως να δεσμεύεστε ότι δεν θα δεχθείτε ποτέ τη χρήση του ονόματος "Μακεδονία";
Για κοπιάστε λοιπόν.
Όλοι οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουμε πλέον την πλήρη αφωνία σας και την υποκρισία σας» καταλήγει ο κ. Τοσουνίδης.

Σπυράκη: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Νωρίτερα, σήμερα (10/12/2018) η κ. Σπυράκη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Ο Κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει εξαρχής την αντίθεση του στη Συμφωνία των Πρεσπών και είχε πει ότι βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα.
Όταν η συμφωνία έρθει προς ψήφιση στη Βουλή ο κάθε βουλευτής θα είναι υπόλογος στη συνείδηση του» υποστήριξε η κα.Σπυράκη.
Αναφερόμενη στα σενάρια περί συνεργασίας της ΝΔ με το Ποτάμι, η κα.Σπυράκη είπε χαρακτηριστικά πως το Ποτάμι είναι ένα άλλο κόμμα και ότι η ΝΔ δεν κάνει παζάρια με κανέναν.
Όσον αφορά τη Συνταγματική Αναθεώρηση η κα.Σπυράκη τόνισε πως η ΝΔ έχει κάνει ξεκάθαρη πρόταση του για το άρθρο 16 του Συντάγματος και ζητά να είναι αναθεωρητέο έστω και με 151 βουλευτές, ώστε η επόμενη Βουλή να καθορίσει το περιεχόμενό του με πλειοψηφία 180 βουλευτών.
«Είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά την απαγόρευση μη κρατικών πανεπιστημίων» τόνισε η κα.Σπυράκη, η οποία σχετικά με την επίσκεψη και ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 14/12, η κα. Σπυράκη σχολίασε πως «ο κ. Τσίπρας επιχειρεί για άλλη μια φορά μια επίδειξη θράσους πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη».
«Είναι δικό του έργο και του συγκυβερνήτη κ. Καμμένου το γεγονός ότι στις Πρέσπες μπήκε η υπογραφή που βλάπτει το εθνικό συμφέρον» ανέφερε η κα.Σπυράκη.
Η εκπρόσωπος της ΝΔ επέμεινε και στο ζήτημα του σκανδάλου «ΔΕΠΑ – Λαυρεντιάδη».
«Εδώ και τρεις εβδομάδες και ενώ οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, η κυβέρνηση σιωπά» είπε η κα.Σπυράκη, η οποία επιτέθηκε στην κυβέρνηση και για την υπόθεση του Μ. Πετσίτη.
«Ποια είναι η σχέση Μανώλη Πετσίτη με το Μέγαρο Μαξίμου, και με υπουργούς;
Πόσες φορές έχει επισκεφθεί το Μέγαρο Μαξίμου;
Πώς μπορούσε και φωτογραφιζόταν στο πόντιουμ που γίνονται οι δηλώσεις με τους ξένους ηγέτες;
Ποιες υπηρεσίες πρόσφερε στα Λιπάσματα ώστε να δικαιολογούνται αμοιβές 72.000 ευρώ το 2016 και 128.000 ευρώ το 2017;» ήταν μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η κα.Σπυράκη.
Όπως είπε η κα.Σπυράκη, επικαλούμενη σχετικά δημοσιεύματα, οι κ.κ. Τσίπρας και Πετσίτης στοιχημάτιζαν για το αποτέλεσμα των εκλογών του 2015.
«Την ώρα που το χρέος των Λιπασμάτων προς την ΔΕΠΑ εκτοξευόταν ο κ. Πετσίτης αμείβονταν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και μπαινόβγαινε στο Μαξίμου, υπογράμμισε η κ. Σπυράκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης