Τελευταία Νέα
Διεθνή

Corbyn (Εργατικοί Βρετανίας): Η May πρέπει να αφήσει να κυβερνήσουν εκείνοι που μπορούν

Corbyn (Εργατικοί Βρετανίας): Η May πρέπει να αφήσει να κυβερνήσουν εκείνοι που μπορούν
H κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο των εξελίξεων και είναι αποδιοργανωμένη, δήλωσε ο ηγέτης των Εργατικών της Βρετανίας, Jeremy Corbyn
Έκκληση στη Βρετανίδα πρωθυπουργό, Theresa May, να κάνει στην άκρη και να αφήσει «εκείνους που μπορούν» να κυβερνήσουν, απηύθυνε ο ηγέτης των Εργατικών της Βρετανίας, Jeremy Corbyn, μετά την απόφαση της May να αναβάλει την αυριανή (11/12) ψηφοφορία στο Βρετανικό κοινοβούλιο για το Brexit.
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση «έχει χάσει τον έλεγχο» των εξελίξεων και είναι «αποδιοργανωμένη.
Όπως τόνισε ο Corbyn, αν η May δεν προχωρήσει στις ευρείες αλλαγές που απαιτούνται για μια συμφωνία, τότε θα πρέπει να κάνει στην άκρη και να αφήσει «εκείνους που μπορούν» να κυβερνήσουν, αναφερόμενος προφανώς στο Εργατικό Κόμμα.
«Η πρωθυπουργός προσπαθεί να εξαγοράσει μια τελευταία ευκαιρία για να σώσει τη συμφωνία», τόνισε ο ηγέτης των Εργατικών.
«Δεν έχει κανένα νόημα να φέρει την ίδια συμφωνία, η οποία είναι ξεκάθαρο ότι δεν στηρίζεται από τη Βουλή των Κοινοτήτων.
Το να φέρει την ίδια, πρόχειρη συμφωνία δεν θα αλλάξει τα θεμελιώδη ελαττώματά της, ούτε τις αντιρρήσεις που εκφράζονται από βουλευτές όλων των κομμάτων», σχολίασε ο ίδιος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης