Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Σε βραχυπρόθεσμα υπερπουλημένα τεχνικά επίπεδα το ΧΑ – Πιθανότητες αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές

tags :
Σε βραχυπρόθεσμα υπερπουλημένα τεχνικά επίπεδα το ΧΑ – Πιθανότητες αντίδρασης εντοπίζουν οι αναλυτές
Στο επίκεντρο εκτός από τις μετοχές των τραπεζών θα βρεθεί και η Jumbo μετά τις ανακοινώσεις της διοίκησης για την πορεία των πωλήσεων στο πεντάμηνο
Προσπάθεια να αναζητήσει κατεύθυνση περιμένουν οι αναλυτές για τη σημερινή συνεδρίαση με τα τεχνικά δεδομένα να δίνουν πιθανότητες ανοδικής αντίδρασης ενώ και οι διεθνείς αγορές εμφανίζουν καλύτερη εικόνα που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σύμμαχος για την αγορά.
Η αγορά βρίσκεται σε βραχυπρόθεσμα υπερπουλημένα επίπεδα και αυτή η εξέλιξη ίσως κάνει τους βραχυπρόθεσμους επενδυτές να μπουν στον πειρασμό και να αγοράσουν μετοχές με σκοπό τη δημιουργία βραχυπρόθεσμων κερδών.
Στο επίκεντρο εκτός από τις μετοχές των τραπεζών θα μπορούσε να βρεθεί και η μετοχή της Jumbo μετά την ανακοίνωση της διοίκησης για την πορεία των πωλήσεων οι οποίες δείχνουν πως στο τελευταίο δίμηνο υπάρχει βελτίωση της κατανάλωσης στο εσωτερικό και μαζί με την ανάπτυξη στο εξωτερικό δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση.

Eurobank

Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να καταγράψει μία ήπια αντίδραση ανάλογη με την αναμενόμενη αντίδραση των αγορών του εξωτερικού.

 Euroxx

Περιμένουμε από το ΧΑ να αναζητήσει κατεύθυνση λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων με βελτιωμένους όγκους συναλλαγών.

 Beta

Μία ήπια αντίδραση θα ήταν πιθανή σήμερα λόγω της βραχυπρόθεσμης υπερπουλημένης τεχνικής εικόνας της αγοράς αλλά και των σταθεροποιητικών τάσεων στα κυριότερα χρηματιστήρια του εξωτερικού.

 
Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης