Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Σε χαμηλά 7 μηνών υποχώρησε ο δείκτης αισιοδοξίας των μικρών επιχειρήσεων για τον Νοέμβριο 2018, στις 104,8 μονάδες

tags :
ΗΠΑ: Σε χαμηλά 7 μηνών υποχώρησε ο δείκτης αισιοδοξίας των μικρών επιχειρήσεων για τον Νοέμβριο 2018, στις 104,8 μονάδες
Ο δείκτης που αφορά την αισιοδοξία μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ υποχώρησε για τρίτο συνεχόμενο μήνα
Σημαντική πτώση κατέγραψε ο δείκτης αισιοδοξίας μεταξύ των μικρών επιχειρήσεων στις ΗΠΑ για τον Νοέμβριο του 2018, σύμφωνα με τα σημερινά (11/12) στοιχεία της Εθνικής Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Επιχειρήσεων, τα οποία διέψευσαν τις προσδοκίες των αναλυτών.
Ειδικότερα, ο μηνιαίος δείκτης της NFIB υποχώρησε κατά -2,6 μονάδες, στις 104,8 μονάδες, γεγονός που αποτελεί το χαμηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.
Παράλληλα, ο δείκτης σημείωσε πτώση για τρίτο συνεχόμενο μήνα, ενώ απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις 108,8 μονάδες στην οποίες βρέθηκε τον Αύγουστο του 2018, και οι οποίες αποτέλεσαν υψηλό 45 ετών.
Σύμφωνα με την NFIB, κανένας από τους υποδείκτες της έρευνας δε σημείωσε άνοδο, ενώ οι συντάκτες της έρευνας εκτιμούν ότι η οικονομική ανάπτυξη έχει κορυφωθεί και πλέον καταγράφει επιβράδυνση.
Ο υποδείκτης που αφορά την ισορροπία των οικονομικών προσδοκιών κατέγραψε τη μεγαλύτερη πτώση, και συγκεκριμένα κατά 11 ποσοτιαίες μονάδες, στο 22%, ενώ οι υποδείκτες των προοπτικών για τις πραγματικές πωλήσεις και τις θέσεις εργασίας μειώθηκαν κατά τέσσερες ποσοστιαίες μονάδες ο καθένας, στο 26% και 34% αντίστοιχα.
Σε ότι αφροά τα σχέδια αύξησης του προσωπικού και των αναμενόμενων πιστωτικών συνηθκών, δεν υπήρξε κάποια μεταβολή στους σχετικούς υποδείκτες σε σύγκριση με τον Οκτώβριο του 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης