Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκπρόσωπος May: Πριν από τις 21 Ιανουαρίου 2019 η νέα ψηφοφορία για το Brexit στο βρετανικό κοινοβούλιο

Εκπρόσωπος May: Πριν από τις 21 Ιανουαρίου 2019 η νέα ψηφοφορία για το Brexit στο βρετανικό κοινοβούλιο
Το κοινοβούλιο της Βρετανίας θα ψηφίσει επί της συμφωνίας για το Brexit πριν από τις 21 Ιανουαρίου 2019, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Theresa May
Το κοινοβούλιο της Βρετανίας θα ψηφίσει επί της συμφωνίας για το Brexit πριν από τις 21 Ιανουαρίου 2019, δήλωσε σήμερα (11/12/2018) ο εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May.
Υπενθυμίζεται ότι η ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα, αλλά η May προέβη χθες στην αναβολή της, προκειμένου να εξασφαλίσει πρόσθετες διαβεβαιώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να διασφαλίσει ότι η συμφωνία θα περάσει από το κοινοβούλιο.
Η May επιδιώκει να επιλύσει το αδιέξοδο το συντομότερο δυνατόν και προτίθεται να λάβει τις διαβεβαιώσεις που χρειάζεται από τους Ευρωπαίους ηγέτες πριν από τις 21 Ιανουαρίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος σε δημοσιογράφους.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε επίσης ότι η May είχε σήμερα μια παραγωγική συνάντηση με τον Ολλανδό πρωθυπουργό, Mark Rutte, στην πρώτη της στάση σε μια περιοδεία που θα πραγματοποιήσει σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.
Οι δύο τους συμφώνησαν να εργαστούν για να βρουν ένα διέξοδο από την τρέχουσα κατάσταση, τόνισε ο εκπρόσωπος.
Σημειώνεται ότι η May θα συναντηθεί με το υπουργικό της συμβούλιο αύριο το απόγευμα, ενώ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν οι προετοιμασίες για το σενάριο του Brexit χωρίς συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης