Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Diversa: «Πράσινο φως» για ΑΜΚ κατά 15,84 εκατ. ευρώ από την Έκτακτη Γ.Σ.

tags :
Diversa: «Πράσινο φως» για ΑΜΚ κατά 15,84 εκατ. ευρώ από την Έκτακτη Γ.Σ.
Την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά 15.840.000 ευρώ, με έκδοση 15 νέων μετοχών για κάθε 1 παλιά, ενέκρινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Diversa
Την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας κατά 15.840.000 ευρώ ενέκρινε η χθεσινή (10/12/2018) Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Diversa.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση, τη 10η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 μ.μ. στα γραφεία της έδρας της εταιρείας Diversa ΑΕΒΕ, στην Αθήνα και επί της οδού Κρατίνου αριθμός 11, έγινε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.
Παρέστησαν 5 μέτοχοι εκπροσωπούντων το 80,71% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.
Συνεπώς υπήρξε η νόμιμη απαρτία.
Η Γενική Συνέλευση έλαβε τις εξής αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
Θέματα ημερησίας διάταξης
Θέμα Πρώτο: Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας και σχετική τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας
Επί του πρώτου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης, η Γενική συνέλευση αποφάσισε την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 15.840.000 € (Δέκα πέντε εκατομμύρια οκτακόσιες σαράντα χιλιάδες ΕΥΡΩ).
Δηλαδή θα εκδοθούν 15 νέες μετοχές για κάθε 1 παλιά.
Δηλαδή 26.400.000 (Είκοσι έξι εκατομμύρια τετρακόσιες χιλιάδες) νέες μετοχές με τιμή διάθεσης 0,60 € (Εξήντα λεπτά) ανά μετοχή, με δικαίωμα προτίμησης των παλαιών μετόχων.
Η ανωτέρω απόφαση εγκρίθηκε ομόφωνα.
Σε περίπτωση που η αύξηση δεν θα είναι πλήρης, το Μετοχικό Κεφάλαιο θα αυξηθεί μέχρι του ποσού της κάλυψης. Κατόπιν η Γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας, σύμφωνα με τα ανωτέρω.
Η Γενική συνέλευση εξουσιοδότησε το Διοικητικό συμβούλιο, να διαθέσει κατά την κρίση του τυχόν αδιάθετες μετοχές.
Τέλος, η Γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα, ότι η τιμή έκδοσης δύναται να είναι ανώτερη της χρηματιστηριακής τιμής κατά το χρόνο αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης.
Θέμα Δεύτερο: Λοιπά θέματα και ανακοινώσεις
Μη υπάρχοντος άλλου θέματος, λύθηκε η συνεδρίαση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης