Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Ο στρατός θα χτίσει το τείχος στα σύνορα εάν δεν δράσει το Κογκρέσο

Trump: Ο στρατός θα χτίσει το τείχος στα σύνορα εάν δεν δράσει το Κογκρέσο
Ο αμερικανικός στρατός θα χτίσει το τείχος στα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού, εάν το Κογκρέσο δεν συμφωνήσει στη χρηματοδότηση της κατασκευής του, διαβεβαίωσε ο Donald Trump
Ο αμερικανικός στρατός θα χτίσει το τείχος στα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού, που ο ίδιος έχει υποσχεθεί, εάν το Κογκρέσο δεν συμφωνήσει στη χρηματοδότηση της κατασκευής του, διαβεβαίωσε σήμερα (11/12/2018) ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump.
«Εάν οι Δημοκρατικοί δεν μας δώσουν τις ψήφους για να ασφαλίσουμε τη χώρα μας, ο Στρατός θα κατασκευάσει τα εναπομείναντα τμήματα του Τείχους», έγραψε σε ανάρτησή του στο «Twitter» ο Trump.
«Παρά τα μεγάλα καραβάνια που σχηματίστηκαν και κατευθύνθηκαν προς τη χώρα μας, δεν μπόρεσαν να περάσουν από τους νεόκτιστους τοίχους μας, τους αυτοσχέδιους τοίχους και φράχτες ή τους αξιωματικούς των στρατιωτικών περιπολιών.
Τώρα παραμένουν στο Μεξικό ή επιστρέφουν στις χώρες προέλευσής τους», έγραψε ο Trump.
Σύμφωνα με άλλη ανάρτηση του Trump, η περιπολία των συνόρων και ο στρατός κάνουν φανταστική δουλειά για την προστασία των νότιων συνόρων της χώρας.
«Ένα Μεγάλο Τείχος θα ήταν, ωστόσο, μια πολύ ευκολότερη και λιγότερο δαπανηρή λύση.
Έχουμε ήδη χτίσει κάποια μεγάλα νέα τμήματα και έχουμε πλήρως ανακαινίσει άλλα», συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος.
«Οι Δημοκρατικοί, όμως, για αυστηρά πολιτικούς λόγους κι επειδή έχουν κινηθεί υπερβολικά προς τα αριστερά, ΔΕΝ θέλουν την ασφάλεια των συνόρων.
Θέλουν ανοιχτά σύνορα για να μπορεί να εισέρχεται οποιοσδήποτε.
Αυτό φέρνει εγκλήματα και ασθένειες μεγάλης κλίμακας.
Τα νότια σύνορά μας είναι τώρα ασφαλή και θα παραμείνουν έτσι», πρόσθεσε με άλλη του ανάρτηση ο Trump.
«Το 2006, οι Δημοκρατικοί ψήφισαν για ένα Τείχος και είχαν δίκιο να θέλουν να το κάνουν.
Σήμερα, δεν θέλουν πλέον την ασφάλεια των συνόρων.
Θα το πολεμήσουν με κάθε κόστος (…) Όμως το Τείχος θα χτιστεί», συνέχισε.
«Ο κόσμος δεν συνειδητοποιεί ακόμα πόσο από το τείχος, συμπεριλαμβανομένης της πραγματικά αποτελεσματικής ανακαίνισης, έχει ήδη κατασκευαστεί.
Αν οι Δημοκρατικοί δεν μας δώσουν τις ψήφους για να ασφαλίσουμε τη χώρα μας, ο Στρατός θα κατασκευάσει τα εναπομείναντα τμήματα του Τείχους. Αυτοί ξέρουν πόσο σημαντικό είναι!», κατέληξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης