Δελτία Τύπου

V+O Communication: Δέκα χρόνια σταθερής ανάπτυξης και σημαντικών επιτυχιών στη Σερβία

tags :
V+O Communication: Δέκα χρόνια σταθερής ανάπτυξης και σημαντικών επιτυχιών στη Σερβία
V+O Communication: Δέκα χρόνια σταθερής ανάπτυξης και σημαντικών επιτυχιών στη Σερβία
Μια δεκαετία σπουδαίων επιτυχιών και συνεχούς ανάπτυξης συμπληρώνει η θυγατρική της V+O Communication στο Βελιγράδι, έχοντας κατορθώσει να εδραιωθεί στην αγορά της Σερβίας, ως στρατηγικός συνεργάτης πολυεθνικών και τοπικών εταιριών για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων, πρωτοβουλιών και δράσεων με σημαντικά αποτελέσματα για τους πελάτες της, αλλά και με ιδιαίτερα ευρύ και θετικό κοινωνικό αποτύπωμα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, η V+O Communication Σερβίας ιδρύθηκε το 2008, με στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Με θεμελιώδη αρχή το ότι "η επικοινωνία μπορεί να είναι μετρήσιμη, αλλά αυτό που μετράει τελικά περισσότερο είναι η επίδραση που έχει στην κοινωνία", η εταιρία έχει συμβάλει αποτελεσματικά στη διαμόρφωση της αγοράς επικοινωνίας της χώρας, ανεβάζοντας σημαντικά τον πήχη.
Μερικά αξιοσημείωτα έργα που έχει υλοποιήσει η V+O Σερβίας περιλαμβάνουν:
- την καμπάνια ευαισθητοποίησης για την UNDP "Βρες το χρόνο" για τον καρκίνο του μαστού και του τραχήλου της μήτρας, καταφέρνοντας να σώσει 100+ ζωές μέσω της έγκαιρης διάγνωσης νεοπλασιών σε πρώιμο στάδιο
- το πρόγραμμα της Coca-Cola Youth Empowered για την Coca-Cola Hellenic, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση 1600+ νέων εκ των οποίων το 25% τοποθετήθηκε σε θέσεις εργασίες μέσα σε διάστημα 2 μηνών
- την εκστρατεία ευαισθητοποίησης "Find the right balance", με σκοπό την πρόληψη της παχυσαρκίας για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Σερβίας που συγκέντρωσε γύρω από την συζήτηση της ιδέας 15+ υπουργεία, δημόσιους φορείς και εταιρείες και πολλά άλλα.
Την επιτυχημένη πορεία και στρατηγική ματιά της V+O στη Σερβική αγορά καταδεικνύει και το γεγονός ότι η εταιρία αποτελεί τον προτιμητέο στρατηγικό συνεργάτη για πολλές από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που πραγματοποιούνται στη χώρα από πολυεθνικές εταιρίες και ξένους επενδυτές. Ενδεικτικά, το τελευταίο χρονικό διάστημα, η ομάδα της V+O διαχειρίστηκε επικοινωνιακά το άνοιγμα στη σερβική αγορά και την έναρξη λειτουργίας παραγωγικών μονάδων κορυφαίων εταιριών παγκοσμίως, όπως η Yazaki στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας και η Zumbotel στην αγορά παραγωγής λύσεων φωτισμού.
Αναφερόμενος στην επιτυχημένη πορεία της V+O στη Σερβία, ο κος Θωμάς Βαρβιτσιώτης,
Πρόεδρος του V+O Group, δήλωσε: "Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την σταθερά ανοδική πορεία και την προϊούσα ανάπτυξη της V+O Σερβίας.
Η εταιρία έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο δυναμικά και αναπτυσσόμενα μέλη του Ομίλου μας.
Στελεχωμένη από μία ομάδα έμπειρων και ιδιαίτερα καταρτισμένων επαγγελματιών και με βασικά εργαλεία το ταλέντο, το πάθος και την όρεξη για την επικοινωνία, η V+O Σερβίας έχει καταφέρει να αποδείξει ότι η στοχευμένη, μεθοδική και δημιουργική επικοινωνία είναι ικανή να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και μέσο σπουδαίων αλλαγών. Στο διάστημα αυτών των 10 ετών λειτουργίας της έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ σημαντικά projects, καταφέρνοντας να αναδειχθεί σε ένα από τα σημαντικότερα agencies Δημοσίων Σχέσεων στην τοπική αγορά".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης