Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom: Ανακοίνωση περί κλασματικών υπολοίπων μετοχών από την ΑΜΚ με διανομή δωρεάν μετοχών

tags :
Intracom: Ανακοίνωση περί κλασματικών υπολοίπων μετοχών από την ΑΜΚ με διανομή δωρεάν μετοχών
Intracom: Ανακοίνωση περί κλασματικών υπολοίπων μετοχών από την ΑΜΚ με διανομή δωρεάν μετοχών
Η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. «Intracom Holdings»), ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας που αποφάσισε η από 23.07.2018, Β' Επαναληπτική Συνεδρίαση της από 29.06.2018 Τ.Γ.Σ. των μετόχων της Εταιρείας, με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών συνολικού ποσού 9.500.000 ευρώ και την έκδοση 9.500.000 νέων Κοινών Ονομαστικών μετοχών, ονομ. αξίας 1 ευρώ η καθεμία, οι οποίες διανεμήθηκαν δωρεάν στους μετόχους της Εταιρείας σε αναλογία 1 νέα μετοχή για κάθε 7 παλαιές, προέκυψαν κλασματικά υπόλοιπα μετοχών.
Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 44α, παρ. 2 του Ν. 2396/1996, ως ισχύει, και την απόφαση 13/375/17.03.2006 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι που κατέχουν κλασματικά υπόλοιπα μετοχών είτε να τα διαθέσουν, είτε να αποκτήσουν τα υπολειπόμενα κλασματικά υπόλοιπα για το σχηματισμό ακέραιων μονάδων μετοχών μέχρι τις 20 Μαρτίου 2019, ημερομηνία εκπνοής της εξάμηνης προθεσμίας που ορίζει ο νόμος.
Με το πέρας της ημερομηνίας αυτής όσα κλασματικά υπόλοιπα υφίστανται, θα εκποιηθούν κατά τα οριζόμενα στην ενότητα 2.3.6 του Κανονισμού του Χ.Α. μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατόπιν χορήγησης αδείας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ορισμού του Μέλους του Χ.Α. που θα διενεργήσει την εκποίηση.
Το προϊόν της εκποίησης θα κατατεθεί υπέρ του συνόλου των δικαιούχων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Η ημερομηνία έναρξης της εκποίησης των κλασματικών υπολοίπων, το αποτέλεσμα αυτής, η ημερομηνία έναρξης αναλογικής απόδοσης στους δικαιούχους του προϊόντος της εκποίησης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα καταθέσει κάθε μέτοχος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως με νεότερη Ανακοίνωση της Εταιρείας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210-6674451).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης