Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αποκάλυψη: Εάν η ELFE είναι του Λαυρεντιάδη τι έχει πράξει η ελληνική δικαιοσύνη;

tags :
Αποκάλυψη: Εάν η ELFE είναι του Λαυρεντιάδη τι έχει πράξει η ελληνική δικαιοσύνη;

Η έκθετη κυβέρνηση και τα ερωτήματα για τις δικαστικές αρχές και την Αρχή ξεπλύματος
Την ώρα που μαίνεται η αντιπαράθεση για την υπόθεση Πετσίτη και τις σχέσεις του με το σκάνδαλο ΔΕΠΑ-ELFE ένα μείζον ερώτημα αναδύεται το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το σκάνδαλο είναι ακόμα μεγαλύτερο από ότι φαίνεται.
Και αυτό διότι τόσο η κυβέρνηση δια στόματος του κ. Παππά όσο και η αντιπολίτευση αναφέρουν ότι η ELFE  είναι συμφερόντων Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Το ερώτημα που τίθεται αν πράγματι όπως αναφέρουν οι αντιπαρατιθέμενοι η εταιρία είναι συμφερόντων του κ. Λαυρεντιάδη τότε για ποιο λόγο δεν έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί της εταιρίας από την ελληνική δικαιοσύνη δεδομένου ότι υποτίθεται πως όλοι οι λογαριασμοί προσωπικοί αλλά και εταιριών που σχετίζονται με τον επιχειρηματία είναι δεσμευμένοι.
Άραγε η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί όταν γνωρίζουν ότι η ELFE ανήκει στον κ. Λαυρεντιάδη τι ακριβώς έχουν πράξει για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του δημοσίου;
Άραγε η ελληνική δικαιοσύνη βλέποντας όλα αυτά τα δημοσιεύματα και τις τοποθετήσεις που αναφέρουν ότι η ELFE είναι συμφερόντων Λαυρεντιάδη για ποιο λόγο δεν έχει παρέμβει;
Άραγε η Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος τι έχει πράξει προκειμένου να διερευνήσει την υπόθεση;
Έλεγξε τα αναφερόμενα;
Μπορεί κάποιοι να υποστηρίξουν ότι εμφανώς δεν υπάρχει Λαυρεντιάδης δηλαδή ότι τα πρόσωπα και οι εταιρίες είναι παρένθετα.
Ακόμα όμως και να μιλάμε για παρένθετα πρόσωπα είναι προφανές ότι και πάλι οι αρχές μπορούν να φτάσουν στο τελικό δικαιούχο.
Και εν τέλει πως γίνεται μια εταιρία που όλοι δηλώνουν και άρα εμφανίζονται να γνωρίζουν ότι ανήκει στον κ. Λαυρεντιάδη έκανε ανενόχλητη και συνεχίζει να κάνει συναλλαγές με εταιρίες του δημοσίου αλλά και να λειτουργεί ως να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα;

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης