Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Τσίπρας, Κοτζιάς θα δικαστούν για την προδοσία της Μακεδονίας – Καμία συνεργασία με ΝΔ, ΑΝΕΛ

Λεβέντης: Τσίπρας, Κοτζιάς θα δικαστούν για την προδοσία της Μακεδονίας – Καμία συνεργασία με ΝΔ, ΑΝΕΛ
Μητσοτάκης και Γεννηματά έχουν υπόγεια συμφωνία υποστήριξε εκ νέου ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Μια ακόμα δριμεία επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Κοτζιά για τη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος επανέλαβε τη θέση του ότι θα δικαστούν για την προδοσία της Μακεδονίας.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Λεβέντης υποστήριξε πάντως ότι δεν προτίθεται σε καμία περίπτωση να συνεργαστεί με τη ΝΔ ή τους ΑΝΕΛ.
«Δεν θα πάω στο συνέδριο της ΝΔ, θα στείλω έναν βουλευτή, γιατί μας έχει στενοχωρήσει με αυτά που κάνει, που είναι υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής, σαν να κάνει επιχείρηση εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων.
Για να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυρ. Μητσοτάκη εφόσον κερδίσει τις εκλογές, θα πρέπει να διορθωθεί η ΝΔ, να λαμβάνονται οι αποφάσεις με διαφάνεια, να διαμορφωθούν κοινά όργανα για τη λήψη αποφάσεων, να σταματήσει η ρουσφετολογία.
Εγώ φοβάμαι ότι η ΝΔ είναι αμετανόητη και ίδια με την παλιά.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης συνθηματολογεί και αοριστολογεί για τη μείωση των φόρων αλλά ουσία μηδέν» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε εκ νέου ότι υπάρχει συμφωνία ΝΔ με ΠΑΣΟΚ.
«Θα πάει η Γεννηματά μαζί του που δεν ψήφισε την απλή αναλογική και έτσι του διασφαλίζει την πρωθυπουργία.
Έχουν υπόγεια συμφωνία μεταξύ τους.
Ο Καμμένος και το Ποτάμι θα εξαφανιστούν, δεν νομίζω ότι θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές.
Στο μακεδονικό έχουμε κοινές θέσεις με τους ΑΝΕΛ αλλά αυτοί στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ που προδίδει τη Μακεδονία.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστώ μαζί τους.
Ο Καμμένος έπρεπε να πάει στον ΠτΔ και να δηλώσει ότι αίρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση» επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αυριανή ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.
«Είναι προσβολή για τη Θεσσαλονίκη που ανεβαίνει στην πόλη ένας πρωθυπουργός που παρέδωσε το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς.
Όλη η Θεσσαλονίκη δεν τον γουστάρει και καταδικάζει τη συμπεριφορά του.
Τσίπρας-Κοτζιάς θα δικαστούν για την προδοσία της Μακεδονίας με την κατηγορία ότι ζημίωσαν τη χώρα, θα αναλογιστούν και θα καταλογιστούν ευθύνες.
Αν πάρουμε ένα 7% όπως υπολογίζω δεν θα σχηματίζεται κυβέρνηση χωρίς εμάς και εμείς ο πρώτος όρος που θα θέσουμε θα είναι η παραπομπή Τσίπρα-Κοτζιά» τόνισε ο κ.Λεβέντης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης