Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Folli-Follie: Νέο μη εκτελστικό μέλος στο ΔΣ ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

tags :
Folli-Follie: Νέο μη εκτελστικό μέλος στο ΔΣ ο  Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος
Folli-Follie: Νέο μη εκτελστικό μέλος στο ΔΣ ο  Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος
Η Folli-Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία, δια της παρούσης, ανακοινώνει, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κανονισμού για την Κατάχρηση της Αγοράς (ΕΕ) 596/2014 (MAR), το άρθρο 2 §2 (ε) της απόφασης 3/347/12.7.2005 της  Επιτροπής  Κεφαλαιαγοράς  και  τον  Κανονισμό  του  Χ.Α.,  καθώς  και  το  Ν. 3016/2002 περί Εταιρικής Διακυβέρνησης, την εκλογή ενός (1) νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Εμμανουήλ Ζαχαρίου.
Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώνεται η εκλογή του κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου ως μη εκτελεστικoύ μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ενόψει των ανωτέρω, ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας
συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής:
1.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ -Πρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος
2.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΛΙΟΥΤΣΟΣ-Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
3.ΝΑΡΚΙΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος
4. ΖHANG HAOLEI-Μη Εκτελεστικό Μέλος
5. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ -Μη Εκτελεστικό Μέλος
6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ-Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
7. ΗΛΙΑΣ ΠΕΝΤΑΖΟΣ -Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
8. ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ -Μη Εκτελεστικό Μέλος
9. ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΟΝΤΑΣ-Μη Εκτελεστικό Μέλος
10. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-Μη Εκτελεστικό Μέλος
11. KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ-Μη Εκτελεστικό Μέλος
O κ. Αγγελόπουλος Κωνσταντίνος κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών MPhil & MBA στο  Ευρωπαϊκό  Επιχειρησιακό  Περιβάλλον  από  το  Πανεπιστήμιο Sheffield  στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και ΒEng (Hons) σε συστήματα Ελέγχου και Μηχανικής Υπολογιστών απο το πανεπιστήμιο Westminster του Λονδίνου.
Κατέχει επίσης και τίτλο  στον  τομέα  Παγκόσμιας  Ηγεσίας  για  Ανάπτυξη  από  το  CEDEP  του πανεπιστημίου INSEAD στη Γαλλία.
Διαθέτει σημαντική εμπειρία πάνω από 20 χρόνια σε σημαντικές θέσεις στον κλάδο Καλλυντικών και Μόδας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Εχει εργαστεί για 11 χρόνια σε διάφορα τμήματα και θέσεις στο γκρουπ L’Oreal,  ενώ  κατείχε  και  τη  θέση  του  Αντιπροέδρου στην  εταιρεία  φυσικών καλλυντικών APIVITA, αρμόδιος για την ανάπτυξη και τη δημιουργία θυγατρικών στο εξωτερικό. Επίσης έχει διατελέσει και Εμπορικός Διευθυντής Κλάδου Λιανικής στα ΕΛΤΑ.   
Κατά  τη  θητεία  του  ο  οργανισμός  παρουσίασε  σημαντικούς  ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ βραβεύθηκε για τη συμμετοχή του στην επίτευξη των στόχων.
Τα τελευταία  χρόνια  εργάστηκε  ως  Γενικός  Διευθυντής  σε  εταιρεία  του  κλάδου τροφίμων, εγκαθιδρύοντας κανάλια διανομής στο εξωτερικό μέσω της ενίσχυσης της εικόνας μάρκας αγροτικών προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Την παρούσα στιγμή εργάζεται ως επιχειρηματικός σύμβουλος στρατηγικής και κατέχει την θέση του προέδρου στο Δ.Σ του Organic Energy Beverages στο Ηνωμένο Βασίλειο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης