Βραβείο Bravo Society απονεμήθηκε στο NJV Athens Plazaαπό τα BRAVO Sustainability Awards 2018

Βραβείο Bravo Society απονεμήθηκε στο NJV Athens Plazaαπό τα BRAVO Sustainability Awards 2018
Όλοι οι οργανισμοί που συμμετέχουν στο BRAVO αποτελούν τους «Πρεσβευτές Βιώσιμης Ανάπτυξης»
Στο πλαίσιο της 9ης Ετήσιας Εκδήλωσης του Θεσμού BRAVO Sustainability Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza διακρίθηκε με το βραβείο Bravo Society.
Η διάκριση αυτή, αφορά στην πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ξενοδοχείου, με τίτλο «ETHOS - Caring/Supporting/Realizing: Τοπική Κοινωνία» και το βραβείο παρέλαβε η Γενική Διευθύντρια του NJV Athens Plaza κ. Βάνα Λαζαράκου και η Guest Relations & Corporate Social Responsibility Manager κ. Ρόζα Τσιριγώτη.
Η εν λόγω πρωτοβουλία που διακρίθηκε στον Πυλώνα “Bravo Society” συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στις 100 υποψηφιότητες της επιχειρηματικής κοινότητας που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία μέσα από τη διαδικασία Διαλόγου του Θεσμού, με τη συμμετοχή 9.250 Ενεργών Πολιτών και 130 Κοινωνικών Εταίρων που συμμετείχαν στις Επιτροπές Αξιολόγησης.
Ο Θεσμός BRAVO, που εδώ και 9 χρόνια υλοποιείται από το QualityNet Foundation, αναπτύσσει έναν ετήσιο κοινωνικό διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με βάση τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν οι Επιχειρήσεις, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Κοινωνία Πολιτών.
Όλοι οι οργανισμοί που συμμετέχουν στο BRAVO αποτελούν τους «Πρεσβευτές Βιώσιμης Ανάπτυξης», μίας φιλοσοφίας που υποστηρίζει ένα βιώσιμο μέλλον, και οι οποίοι με τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS