Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Details Car Care Specialists: Από την τράπεζα στην ανάπτυξη στον κλάδο περιποίησης αυτοκινήτου

tags :
Details Car Care Specialists: Από την τράπεζα στην ανάπτυξη στον κλάδο περιποίησης αυτοκινήτου
Details Car Care Specialists: Από την τράπεζα στην ανάπτυξη στον κλάδο περιποίησης αυτοκινήτου
Την ανάπτυξη του δικτύου της ξεκίνησε η εταιρία Details Car Care Specialists, που ειδικεύεται στην εμπορία προϊόντων και την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών προστασίας καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτων.
Πιο συγκεκριμένα η εταιρία που ξεκίνησε το 2016 από το Ηράκλειο της Κρήτης από δυο πρώην τραπεζικά στελέχη τον Νεκτάριο Πλουμίδη και τον Μιχάλη Τσαντάκη εγκαινίασε την παρουσία της στα Ιωάννινα περιοχή Ανατολή (οδός Παπαναστασίου 78), μέσω του συστήματος δικαιόχρησης (franchise).
Στο νέο σημείο του δικτύου προσφέρονται όλα τα προϊόντα της Details Car Care Specialists είδη καθαρισμού και  προϊόντα περιποίησης, προστασίες για κάθε μέρος του αυτοκινήτου (χρώμα, τζάμι, δέρμα ύφασμα, πλαστικό) αλλά και παρέχονται υπηρεσίες ειδικών καθαρισμών και ανάλογων υπηρεσιών.
Παράλληλα προσφέρεται όλη η γκάμα υποστήριξης των επαγγελματιών των καταστημάτων περιποίησης και πλυντηρίων αυτοκινήτων.
Ταυτόχρονα δίνεται έμφαση στον ιδιώτη, τον χομπίστα, τον λάτρη του αυτοκινήτου του με εργαλεία, προϊόντα, καθοδήγηση και λύσεις σε κάθε πρόβλημα εμφάνισης του οχήματος του.
Στα Ιωάννινα η επέκταση της Details Car Care Specialists γίνεται σε συνέργια με κ. Δημήτρη Δόση, οποίος με την πολύχρονη εμπειρία του και τη βαθιά γνώση του κλάδου αναμένεται να αποτελέσει σε συνδυασμό με τις έξυπνες λύσεις που προσφέρει η εταιρία,  πυλώνα ανάπτυξης για ολόκληρη την περιοχή.
«Η μεγάλη αποδοχή των προϊόντων μας και υπηρεσιών μας οδήγησε στην απόφαση για άνοιγμα σημείων και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Εντάσσεται η πρωτοβουλία αυτή σε ένα στρατηγικό πλάνο που έχουμε καταστρώσει από την πρώτη στιγμή και βασίζεται στην προώθηση καινοτόμων προϊόντων, στην ανάδειξη της ελληνικής παραγωγής στην παροχή ειδικής τεχνογνωσίας στον επαγγελματία αλλά και τον ιδιώτη» αναφέρει σε δήλωσή του ο Νεκτάριος Πλουμίδης.
Σημειώνεται ότι η ανάπτυξη των πωλήσεων της εταιρίας έχει βασιστεί στα ψηφιακά εργαλεία.
«Πατάμε σε έναν οδικό χάρτη με αιχμή τις νέες τεχνολογίες και την αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων.
Είναι ο μόνος δρόμος για ΜμΕ να αναπτυχθούν και να στηρίξουν την παρουσίας τους σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον» τονίζει ο κ.Τσαντάκης, που για χρόνια μαζί με τον κ. Πλουμίδη, αποτελούσαν κορυφαία τραπεζικά στελέχη σε συστημική τράπεζα.
Τελικά ακολούθησαν τις εθελούσιες εξόδους και με ένα πρώτο μικρό κεφάλαιο αλλά συστηματική έρευνα αγοράς ξεκίνησαν την ενασχόλησή τους με έναν άγνωστο σε πολλούς τομέα, με μεγάλη όπως αποδεικνύεται επιτυχία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης