Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ross (υπ. Εμπορίου ΗΠΑ): Η Κίνα θα πρέπει να κάνει περισσότερα για να τερματιστεί ο εμπορικός πόλεμος

Ross (υπ. Εμπορίου ΗΠΑ): Η Κίνα θα πρέπει να κάνει περισσότερα για να τερματιστεί ο εμπορικός πόλεμος
Η Κίνα θα χρειαστεί να κάνει περισσότερα από όσα έχει υποσχεθεί μέχρι στιγμής για να μειωθούν οι εμπορικές εντάσεις με τις ΗΠΑ, δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου, Wilbur Ross
Η Κίνα θα χρειαστεί να κάνει περισσότερα από όσα έχει υποσχεθεί μέχρι στιγμής για να μειωθούν οι εμπορικές εντάσεις με τις ΗΠΑ, δήλωσε σήμερα (13/12/2018) ο Αμερικανός υπουργός Εμπορίου, Wilbur Ross.
«Ξεκίνησαν κάνοντας κάποιες πολύ πρώιμες, πολύ προκαταρκτικές, αλλά πολύ ευπρόσδεκτες κινήσεις», ανέφερε ο Ross σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του «Bloomberg».
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ΗΠΑ δεν αναμένουν από την Κίνα να ανταποκριθεί και στα 142 αιτήματα της κυβέρνησης Trump, αλλά η επιτυχία των διαπραγματεύσεων θα εξαρτηθεί από το πόσα από αυτά τα αιτήματα θα ικανοποιηθούν και από το εάν η Κίνα θα συμφωνήσει σε εκτελεστικά μέτρα.
Ενώ χαιρετίζει τα σχέδια της Κίνας για επανέναρξη των αγορών σόγιας και ενδεχομένως εισαγωγής περισσότερου υγροποιημένου φυσικού αερίου, ο Ross είπε ότι το Πεκίνο θα χρειαστεί να αναλάβει περαιτέρω δράση για να τερματίσει το αδιέξοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης