Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παππάς: Η κατάσταση με τον Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι ευχάριστη

Παππάς: Η κατάσταση με τον Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι ευχάριστη
Βέβαιος ότι θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από τη Βουλή, εμφανίστηκε ο Ν. Παππάς
Ως διόλου ευχάριστη χαρακτήρισε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή Focus.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς «νομίζω υπάρχει ακόμη χρόνος να πειστούν ο κ. Καμμένος και οι βουλευτές του ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά συμφέρουσα.
Η κατάσταση πάντως δεν είναι ευχάριστη».
Προσέθεσε ακόμη ότι είναι θετικό που το Ποτάμι παραμένει θετικά προσκείμενο έναντι της Συμφωνίας, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή.
Εξέφρασε την άποψη ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μετανοιώσει για την έκφραση περί «ανταλλαγής» της Συμφωνίας των Πρεσπών με τη μη περικοπή των συντάξεων.
Σύμφωνα με τον κ. Παππά «θεωρώ ότι ο κ. Μητσοτάκης μετάνοιωσε γι' αυτό που είπε περί συναλλαγής, διαφορετικά θα το είχε επαναλάβει.
Πάντως βάσει των δικών του λεγόμενων εάν η ΝΔ ήταν στην εξουσία τότε δεν θα υπήρχε συμφωνία με τα Σκόπια αλλά θα είχαν κοπεί και οι συντάξεις».
Προσέθεσε, μάλιστα, ότι όσο περνά ο καιρός τόσο ο κόσμος θα πείθεται ότι η συμφωνία αυτή είναι θετική και έχει οδηγήσει στην άρση των αλυτρωτισμών από πλευράς Σκοπίων.
Αναφερόμενος στις καταπατήσεις περιουσιών της μειονότητας στην Αλβανία, ο κ. Παππάς τόνισε ότι «η κίνηση της Αλβανίας παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ελπίζουμε ότι θα ανακληθεί καθώς διαφορετικά θα έχει αρνητικές συνέπειες στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Έχουμε δραστηριοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα για το εν λόγω ζήτημα».
Στο θέμα που αφορά τον κ. Μανώλη Πετσίνη και δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σύμβουλος είτε του ίδιου είτε του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Παππάς, υποστήριξε ότι «Δεν έχω αρνηθεί ποτέ ότι γνωρίζω τον κ. Πετσίνη.
Υπήρξε συνεργασία, σε εθελοντική βάση και κατόπιν απομακρύνθηκε και εργάστηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις οι οποίες μάλιστα συγκρούστηκαν με την κυβέρνηση.
Δεν κατανοώ γιατί συζητιέται αυτό το θέμα.
Εντυπωσιάζομαι που γίνεται συζήτηση γι΄αυτό το θέμα.
Έχουμε έναν ιδιώτη που δουλεύει σε ιδιωτική εταιρεία δεν είναι αρμοδιότητα κανενός στελέχους της κυβέρνησης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης