Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τοσουνίδης: Είμαστε ξεκάθαροι – Αποχωρούμε από την κυβέρνηση όταν έρθει προς ψήφιση η Συμφωνία των Πρεσπών

Τοσουνίδης: Είμαστε ξεκάθαροι – Αποχωρούμε από την κυβέρνηση όταν έρθει προς ψήφιση η Συμφωνία των Πρεσπών
Ο Τέρενς Κουίκ έχει αποκλίνουσα πορεία από τις θέσεις του κόμματος υποστήριξε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν απόλυτα ξεκάθαρη στάση όσον αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θ. Τοσουνίδης.
«Αποχωρούμε από τις κυβερνητικές θέσεις και την κυβερνητική πλειοψηφία, όταν η Συμφωνία των Πρεσπών, έρθει προς ψήφιση» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Τοσουνίδης προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που δημιούργησε η χθεσινή διπλή τοποθέτηση του Π. Καμμένου, ο οποίος αφού αρχικά προανήγγειλε αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση μόλις ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών από την ΠΓΔΜ, στη συνέχεια τα «μάζεψε» κάνοντας λόγο για αποχώρηση από την κυβερνητική πλειοψηφία μόλις η συμφωνία έρθει στην ελληνική Βουλή.
Όσον αφορά το έτερο μείζον ζήτημα, αυτό της απομάκρυνσης του Τέρενς Κουίκ ο κ.Τοσουνίδης είπε ότι η δήλωση του ότι ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός ΑΝΕΛ, οφείλεται στην αποκλίνουσα πορεία που έχει τον τελευταίο καιρό από τις θέσεις του κόμματος.
Ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις και ότι θα πρέπει να περιμένουμε.
Ερωτηθείς αν αυτό ισχύει και σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του κ. Παπαχριστόπουλου, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση, τονίζοντας πως πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης