Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαφαζάνης: Η ΛΑΕ θα μπει στη Βουλή - Δεν καταλαβαίνω που διαφέρουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Λαφαζάνης: Η ΛΑΕ θα μπει στη Βουλή - Δεν καταλαβαίνω που διαφέρουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
«Από τις δικές μας μετρήσεις, βλέπουμε ότι θα μπει στη Βουλή και με ένα καλό ποσοστό» επεσήμανε ο κ. Λαφαζάνης
Την εκτίμηση ότι η Λαϊκή Ενότητα θα μπει στη Βουλή και με καλό ποσοστό εξέφρασε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Η ΛΑΕ από τις δικές μας μετρήσεις, βλέπουμε ότι θα μπει στη Βουλή και με ένα καλό ποσοστό και αυτό τα κέντρα το ξέρουν» δήλωσε στον Real FM.
Ο ίδιος επεσήμανε ότι «μια παρακμή, δυσωδία, κατάπτωση και κοκορομαχίες αυτό ζούμε, σε ένα πλαίσιο που είναι κοινό για όλα τα κόμματα», ενώ πρόσθεσε ότι ο αγώνας που γίνεται για την εξουσία είναι «τυφλός και άχαρος» τονίζοντας ότι δεν έχει καταλάβει τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ.
«Τον Αύγουστο του 2015 ψηφίστηκε από κοινού, από όλα τα κόμματα το τρίτο μνημόνιο, είναι το πρόγραμμα που εφαρμόζει η κυβέρνηση Τσίπρα και με μεγάλη συνέπεια θα έλεγα και ακόμα συνεχίζει να εφαρμόζει αυτό το πρόγραμμα» τόνισε.
«Η ΝΔ βάλει κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να μας λέει ποια είναι η εναλλακτική η δικής της επί της ουσίας, που διαφέρει από αυτή που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ποια είναι;
Όλα τα μέτρα, ένα προς ένα σχεδόν που εξαγγέλλει ο ένας, τα εφαρμόζει ο άλλος.
Αυτό το βιολί γίνεται δυστυχώς έχουμε μια φαρσοκωμωδία που έχει τραγικές συνέπειες για τη χώρα, αλλά δεν μιλάει κανείς» σχολίασε.
«Η ΛΑΕ από τις δικές μας μετρήσεις, βλέπουμε ότι θα μπει στη Βουλή και με ένα καλό ποσοστό και αυτό τα κέντρα το ξέρουν» υπογράμμισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης