Τελευταία Νέα
Πολιτική

Καμμένος: Κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Υπάρχει συμφωνία

Καμμένος: Κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ - Υπάρχει συμφωνία
Φήμες θέλουν τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θ. Παπαχριστόπουλο, να έχει ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ
Μέσω δήλωσής του στην εφημερίδα «Το Ποντίκι» ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, υποστήριξε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα ώστε κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ να μην βρεθεί... ξαφνικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.
Η είδηση αυτή έρχεται ως απάντηση στις φήμες που ήθελαν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που θα ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών στην ελληνική Βουλή, όπως ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, να κερδίζουν μία θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.
«Σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Κάμμένου, στο «Ποντίκι», ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο ίδιος συμφώνησαν ότι κανένας βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν θα συμμετάσχει σε ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ είτε στις εθνικές εκλογές είτε στις ευρωεκλογές.
Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Καμμένος είχε επαναλάβει τη θέση του, ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση εξαιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας αρχικά ότι η αποχώρηση θα γίνει αν η συμφωνία περάσει από το κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ και διευκρινίζοντας στη συνέχεια ότι ο ίδιος και οι ΑΝΕΛ θα αποχωρήσουν από την κυβέρνηση αν η συμφωνία έλθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης