Τελευταία Νέα
Πολιτική

O Τσίπρας έδωσε στη Νοτοπούλου το χρίσμα για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης

tags :
O Τσίπρας έδωσε στη Νοτοπούλου το χρίσμα για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης
Και επισήμως υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης η Κατερίνα Νοτοπούλου
Η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, είναι η εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεκδίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της εκδήλωσης που είναι σε εξέλιξη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.
«Η Θεσσαλονίκη θα πάψει να είναι η πόλη των Ψωμιάδηδων και των Παπαγεωργόπουλων» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Η Θεσσαλονίκη θα φύγει μπροστά με μια νέα γενιά στελεχών Θα συσπειρώσουμε δυνάμεις.
Η Κατερίνα η Νοτοπούλου μπορεί να παιξει αυτό τον ρόλο, να μπει μπροστά η νέα γενιά».
Να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις της νωρίτερα σήμερα (14/12) η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Κατερίνα Νοτοπούλου, ερωτηθείσα εάν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωσε ότι «θα είμαι μπροστά στην προσπάθεια να αλλάξει αυτή η πόλη».
«Όπως πορεύομαι τα χρόνια της ενήλικής μου ζωής, μέσα στους αγώνες και στην προσπάθεια για να αλλάξει αυτή η πόλη και για να χωράμε σ' αυτήν, να είναι η πόλη που θέλουμε, που ταιριάζει με τα όνειρά μας, τις επιθυμίες και τους στόχους μας, φυσικά στην προσπάθεια αυτή θα είμαι μπροστά», είπε η κ. Νοτοπούλου.
«Καλώ και καλούμε όλους τους προοδευτικούς πολίτες να είμαστε από κοινού μαζί για να χτίσουμε τη Θεσσαλονίκη που θέλουμε.
Ξέρετε, το βλέπετε η Θεσσαλονίκη έχει κάνει πάρα πολλά βήματα τα τελευταία χρόνια, τόσο χάρη στις τοπικές αρχές όσο και χάρη στους ίδιους τους πολίτες.
Αυτή την προσπάθεια θα τη συνεχίσουμε», σημείωσε η υφυπουργός.
«Καλούμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας.
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, να προχωρήσουμε, να συνεχίσει αυτή η πόλη, να αλλάξει, να είναι η πόλη που μας αξίζει», πρόσθεσε η κ. Νοτοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης