Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χριστοδουλάκης στο 12ο συνέδριο ΝΔ: Εθνική συνεννόηση που δεν ταυτίζεται με κυβερνητικές συνεργασίες - Είναι οι τελευταίες ημέρες της κυβέρνησης

Χριστοδουλάκης στο 12ο συνέδριο ΝΔ: Εθνική συνεννόηση που δεν ταυτίζεται με κυβερνητικές συνεργασίες - Είναι οι τελευταίες ημέρες της κυβέρνησης
Ο M. Χριστοδουλάκης μίλησε για την ανάγκη εθνικής γραμμής,ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, αλλά και για βαθιές μεταρρυθμίσεις
«Είναι οι τελευταίες ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που οδήγησε τη χώρα σε νέο αχρείαστο μνημόνιο και απέτυχε να διασφαλίσει την έξοδο της χώρας από την κρίση», υπογράμμισε μιλώντας στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι φτωχοποιεί τον ελληνικό λαό, χωρίς καμία λογική κοινωνικής πολιτικής, ενώ σημείωσε ότι η συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνο δεν λύνει προβλήματα, αλλά ανοίγει δρόμο για περισσότερα στο μέλλον.
Μάλιστα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υπονομεύει τους θεσμούς και διχάζει τους Έλληνες.
«Σήμερα όμως είναι η ώρα να μιλήσουμε για το μέλλον», πρόσθεσε και υπογράμμισε πως βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν από τις εκλογές.
Ο κ. Χριστοδουλάκης μίλησε για την ανάγκη εθνικής γραμμής, για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, αλλά και για βαθιές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.
Όπως είπε «Εθνική συνεννόηση, αλλά που δεν ταυτίζεται με κυβερνητικές συνεργασίες.
Αφορά τα κρίσιμα και ευαίσθητα εθνικά θέματα.
Αφορά την αναβάθμιση των Θεσμών και τη συνταγματική αναθεώρηση.
Η δική μας ευθεία αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ακροδεξιούς συνεργάτες του δεν συνεπάγεται ότι έχουμε ρόλο προνομιακού συνομιλητή.
Μην μας θεωρούν βολικό συμπλήρωμα.
Να μην σπεύδουν να προεξοφλήσουν τη θέληση και ψήφο του λαού.
 Δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε συντηρητικές επιλογές».
Κατά τον ίδιο, «η δυνατότητα δημιουργίας και σύστασης προγραμματικής συμφωνίας θα καθορίσει και τις δικές μας πολιτικές αποφάσεις και επιλογές».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης