Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πανελλαδικό συλλαλητήριο συνταξιούχων στην Αθήνα – Κλειστό το μετρό του Συντάγματος

Πανελλαδικό συλλαλητήριο συνταξιούχων στην Αθήνα – Κλειστό το μετρό του Συντάγματος
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου
Πανελλαδικό συλλαλητήριο συνταξιούχων βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Σταδίου, ενώ είναι κλειστό και το η στάση του μετρό στο Σύνταγμα.
Με σύνθημα «Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί!» οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα κατευθυνθούν στο Μέγαρο Μαξίμου και όπως υποστηρίζουν σε ανακοίνωσή τους, «κλιμακώνουν την πάλη ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση διαρκείας, για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Κορυφώνουν έναν "Μαραθώνιο" αγώνων από την αρχή του έτους, με πάνω από 150 τοπικές, περιφερειακές και πανελλαδικές κινητοποιήσεις».
Στο μεταξύ, ο σταθμός «Σύνταγμα» του μετρό είναι κλειστός μετά από εντολή της Αστυνομίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, με τους συρμούς να διέρχονται χωρίς να σταματούν.
Σημειώνεται ότι στο κέντρο της Αθήνας είχαν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις και συγκεκριμένα, στις 11:00  υπήρχε κάλεσμα για αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια , για τις 11:30 υπήρχε διαδικτυακό κάλεσμα για «κίτρινα γιλέκα» στο Σύνταγμα, αλλά και στην πλατεία Συντάγματος η διαδήλωση των συνταξιούχων με πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης