Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιάρας (ΝΔ): Το συνέδριο ολοκληρώνει τον πρώτο μεγάλο κύκλο ανασυγκρότησης της ΝΔ και εγκαινιάζει έναν νέο

Τσιάρας (ΝΔ): Το συνέδριο ολοκληρώνει τον πρώτο μεγάλο κύκλο ανασυγκρότησης της ΝΔ και εγκαινιάζει έναν νέο
Τι ανέφερε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, βουλευτής Καρδίτσας, Κ. Τσιάρας, μιλώντας στον 12ο συνέδριο του κόμματος
«Στην τελευταία στροφή πριν από τις επικείμενες εθνικές εκλογές, αναλαμβάνουμε να διαμορφώσουμε τους πολιτικούς όρους, ώστε ενωμένοι οι Έλληνες να ανακτήσουμε τη νέα μεγάλη ευκαιρία που δικαιούται η πατρίδα μας», τόνισε ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καρδίτσας, Κ. Τσιάρας.
Ανέφερε ότι το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ολοκληρώνει έναν ευρύ κύκλο μιας μεγάλης προσπάθειας που άρχισε με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία του κόμματος, ολοκληρώνει τον πρώτο μεγάλο κύκλο ανασυγκρότησης τoυ κόμματος  και ταυτόχρονα εγκαινιάζει έναν νέο, ακόμα μεγαλύτερο, «στον οποίο καλούμαστε να εμπεδώσουμε μια διαφορετική κουλτούρα, μια εναλλακτική νοοτροπία.
Μια νέα αντίληψη για τις σχέσεις Κράτους και κόμματος, αλλά και μια διαφορετική λογική για τις σχέσεις του κόμματος με την ίδια την κοινωνία.
Ένα Συνέδριο, το οποίο θα εκλέξει νέα πρόσωπα στα ανώτερα όργανα της Νέας Δημοκρατίας.
Ένα Συνέδριο που θα συγκροτήσει το μεγάλο και ετοιμοπόλεμο εκλογικό μηχανισμό που θα αναλάβει να δώσει από την πρώτη γραμμή τον πολυμέτωπο εκλογικό αγώνα των επερχόμενων αναμετρήσεων.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, στην αναμέτρηση για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και στη μητέρα όλων των μαχών, στις εθνικές κάλπες που θα αναδείξουν επόμενο Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
Έκανε  αναφορά στα δύο προηγούμενα Συνέδρια, λέγοντας ότι σε αυτά η ΝΔ κατάφερε να επιβεβαιώσει τις αδιαπραγμάτευτες αρχές της μεγάλης  παράταξης και αποτυπώθηκαν όλες οι «κυβερνητικές μας προτεραιότητες σε ένα συνεκτικό και ρεαλιστικό σχέδιο, που θα αποτελέσει την σταθερή πυξίδα των κυβερνητικών μας πρωτοβουλιών».
Κατά τον ίδιο, η συνεισφορά «του 10ου και 11ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου μας ήταν ευρύτερη.
Κυρίως γιατί με τις συνεδριακές μας διαδικασίες καταφέραμε να κινητοποιήσουμε τα σκουριασμένα γρανάζια ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, που μυήθηκε στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ στον λαϊκισμό.
Και καταφέραμε με τον μεστό πολιτικό λόγο του Προέδρου μας να επαναφέρουμε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία από τα σύννεφα του σκληρού λαϊκισμού των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
Για να τροχοδρομήσει η πολιτική ζωή του τόπου ξανά στις ράγες του πολιτικού ρεαλισμού και της μετριοπάθειας, που πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
Για το 12ο συνέδριο που βρίσκεται σε εξέλιξη, μεταξύ άλλων, είπε πως "καλούμαστε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα.
Να ανταποκριθούμε σε μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση.
Στην τελευταία στροφή πριν από τις επικείμενες εθνικές εκλογές, αναλαμβάνουμε να διαμορφώσουμε τους πολιτικούς όρους, ώστε ενωμένοι οι Έλληνες να ανακτήσουμε τη νέα μεγάλη ευκαιρία που δικαιούται η πατρίδα μας.
Μια νέα ευκαιρία να αποδείξουμε στην πράξη πως οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!
Σήμερα, σηκώνουμε τις κομματικές μας σημαίες ψηλά.
Για να σηκώσουμε οι Έλληνες ακόμα πιο ψηλά την σημαία της πατρίδας μας, που υπέστειλε το συνονθύλευμα ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.
Για να πάμε την Ελλάδα λίγο πιο ψηλά».
«Η Νέα Δημοκρατία μπορεί.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί.
Η Ελλάδα μπορεί.
Οι Έλληνες Μπορούμε, μαζί!», κατέληξε.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης