Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ένωση Κεντρώων: Ο Μητσοτάκης ράβει κουστούμια Πρωθυπουργού – Ο Τσίπρας και το κόμμα του μισούν την Ελλάδα

Ένωση Κεντρώων: Ο Μητσοτάκης ράβει κουστούμια Πρωθυπουργού – Ο Τσίπρας και το κόμμα του μισούν την Ελλάδα
Πως σχολίασε η Ένωση Κεντρώων τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και την ομιλία του Κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ 
Την ομιλία του Α.Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη χθες (14/12), αλλά και του Κ. Μητσοτάκη την ίδια ημέρα στον 12ο συνέδριο της ΝΔ  σχολίασε η Ένωση Κεντρώων με ξεχωριστές της ανακοινώσεις.
Ειδικότερα, για τον πρόεδρο της ΝΔ, η Ένωση Κεντρώων ανέφερε ότι «ο κ. Μητσοτάκης μοιράζει λεφτά, κόβει φόρους, υπόσχεται παραδείσους, και ράβει κουστούμια Πρωθυπουργού.
Η Ένωση Κεντρώων ρωτά, η ίδια ΝΔ δεν ήταν και επί Σαμαρά;
Διαφέρει σε κάτι ο κ. Μητσοτάκης;
Δυστυχώς η Δεξιά παράταξη μένει αμετανόητη και ύπουλη, αλλά ας όψεται η κ. Γεννηματά που ψήφισε ενισχυμένη αναλογική πέρυσι και παρέμεινε στην προοπτική Πρωθυπουργία ς ο κ. Μητσοτάκης».
Όσον αφορά το Σκοπιανό, η Ένωση Κεντρώων αναφέρει ότι ο κ. Μητσοτάκης ας «μη διαρρηγνύει τα ιμάτιά του υπέρ της Μακεδονίας, γιατί ο ίδιος μιλάει μεν για γλώσσα και ταυτότητα, το όνομα όμως το καταπίνει.
Άλλωστε ο πατέρας του έδινε το όνομα της Μακεδονίας πριν 30 χρόνια. Η αδελφή του Ντόρα έδινε τη σύνθετη ονομασία από το 2008 και αυτή δεν έγινε αποδεκτή, γιατί οι Σκοπιανοί επέμεναν στο σκέτο Μακεδονία. Στην Ελλάδα ξέρουμε καλά ότι η Δεξιά παράταξη στέκει σούζα μπροστά στην Αμερικανική Πρεσβεία».
Σχολιάζοντας σε ξεχωριστή της ανακοίνωση την ομιλία του πρωθυπουργού χθες, η Ένωση Κεντρώων τονίζει ότι «ο κ. Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη μίλησε για το ότι, όσοι δε θέλουμε να δώσουμε στα Σκόπια το όνομα Μακεδονία μισούμε τους διπλανούς λαούς.
Η Ένωση Κεντρώων πιστεύει ότι όσοι δεν δίνουν το όνομα της Μακεδονίας αγαπάνε την Ελλάδα και απλά ο κ. Τσίπρας και το κόμμα του μισούν την Ελλάδα.
Επιπλέον, η αναφορά σε Κοτζαμάνηδες και φασίστες της Θεσσαλονίκης προσβάλλει την πλειοψηφία του λαού της Θεσσαλονίκης.
Υπήρξαν και υπάρχουν φασίστες, αλλά η Θεσσαλονίκη είναι δημοκρατική πόλη».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης