Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Μιας και δεν έκατσε ο κ. Πετσίτης ως "σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ" , ίσως θα μπορούσε να κάτσει ως υποψήφιος της Ν.Δ. στον Πειραιά

ΣΥΡΙΖΑ: Μιας και δεν έκατσε ο κ. Πετσίτης ως
"Η ΝΔ ούτε ένα fake σκάνδαλο της προκοπής δεν μπορεί να στήσει", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Μιας και δεν έκατσε ο κ. Πετσίτης ως "σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ" , ίσως θα μπορούσε τελικά να κάτσει ως υποψήφιος της Ν.Δ. στον Πειραιά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ,  με αφορμή δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», με τίτλο «Άλλαξε ο Μανολιός».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του υπογραμμίζει πως «περιμέναμε όλη μέρα, αλλά τελικά δεν είδαμε ούτε ένα σχόλιο από τη Ν.Δ. για τις νέες φωτογραφίες του κ. Πετσίτη, αυτή τη φορά αγκαλιά με τον κ. Μαρινάκη και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.
Τελικά, η ΝΔ ούτε ένα fake σκάνδαλο της προκοπής δεν μπορεί να στήσει.
Ό,τι επιχειρεί, άλλωστε, είναι υπό την καθοδήγηση του στενού φίλου, εφοπλιστή και υπόδικου επιχειρηματία.
Και όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή, και η πολιτική γραμμή, αλλά και οι σκευωρίες».
 «Αλλά, τελικά, ίσως ουδέν κακό αμιγές καλού.
Μιας και δεν έκατσε ο κ. Πετσίτης ως "σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ" , ίσως θα μπορούσε τελικά να κάτσει ως υποψήφιος της Ν.Δ. στον Πειραιά.
Το αφεντικό για αυτόν δε θα έχει αντίρρηση», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειώνεται ότι αφορμή της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε το σημερινό πρωτοσέλιδο της "Εφημερίδας των Συντακτών", με τίτλο «Άλλαξε ο Μανολιός» , «από τις φωτογραφίες στο Μαξίμου στην αγκαλιά του Μαρινάκη» που μιλά για την περίεργη πορεία του Μ. Πετσίτη και την διαδρομή του από την Καισαριανή στη «μεγάλη ζωή», δημοσιεύοντας και φωτογραφίες.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης