ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς, με μια ομιλία βγαλμένη από την εποχή του εμφυλίου, επιβεβαίωσε όσα είπε προχθές ο πρωθυπουργός

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Σαμαράς, με μια ομιλία βγαλμένη από την εποχή του εμφυλίου, επιβεβαίωσε όσα είπε προχθές ο πρωθυπουργός
O Α. Σαμαράς έκανε άνοιγμα στην ακροδεξιά και έδωσε στίγμα Όρμπαν και Σαλβίνι στο «ευρωπαϊκό» προφίλ της Ν.Δ.», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«O κ. Σαμαράς, με μια ομιλία βγαλμένη από την εποχή του εμφυλίου,  κατάφερε να επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας όσα είπε προχθές ο πρωθυπουργός», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΝΔ το Σάββατο 15/12.
όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ «μετά  το «πουλήσατε τη Μακεδονία στους Ευρωπαίους και πήρατε τις συντάξεις»...
Μετά το «δεν πούλησε η δημοκρατία τη Μακεδονία, αλλά ο Τσιπρας»... Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε χθες στους δημοσιογράφους ότι "διχαστικός" είναι ο λόγος του Πρωθυπουργού.
Ίσως επειδή στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας  σήκωσε το γάντι στην ακροδεξιά και θύμισε τι είναι πατριωτισμός και ποιοι ήταν πατριώτες στη σύγχρονη ιστορία του τόπου και ειδικά στην ιστορία της πόλης.
Δεν πρόλαβε, όμως, να τελειώσει τα λεγόμενά του ο κ. Μητσοτάκης και αυτός που πραγματικά διοικεί το κόμμα, ο κ. Σαμαράς, με μια ομιλία βγαλμένη από την εποχή του εμφυλίου,  κατάφερε να επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας όσα είπε προχθές ο πρωθυπουργός.
Έκανε άνοιγμα στην ακροδεξιά, στις υποκινούμενες από τη Χρυσή Αυγή καταλήψεις, και έδωσε στίγμα Όρμπαν και Σαλβίνι στο «ευρωπαϊκό» προφίλ της Ν.Δ.».
 «Τι παραπάνω να περιμένει κανείς από τους επαγγελματίες υπερπατριώτες, που έστησαν  την πολιτική τους καριέρα στο Μακεδονικό, αλλά ξεχνούν την πατρίδα και σώζουν τη παρτίδα όταν έχουν απέναντι τους τη Novartis», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS