Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Κυπριακό: Δημιουργική και παραγωγική η συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Δημιουργική και παραγωγική η συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με την απεσταλμένη του ΟΗΕ
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα συναντηθεί εκ νέου με την αξιωματούχο του ΟΗΕ
Μεγαλύτερη των δύο ωρών ήταν η συνάντηση του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με την απεσταλμένη του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Jane Lut.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Πρόδρομος Προδρόμου, χαρακτήρισε τη συνάντηση «δημιουργική και παραγωγική» τόσο, όπως είπε, για τους όρους αναφοράς όσο και, γενικότερα, για τα κρίσιμα θέματα, που συναποτελούν το Κυπριακό.
Ο πρόεδρος Αναστασιάδης ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος πρόκειται να συναντήσει εκ νέου την Lut τις επόμενες μέρες, μετά τη συνάντηση (αύριο 17/12)) που θα έχει και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Mustafa Akinci.
Σε ερώτηση αν το μήνυμα που κομίζει η Lut από την Άγκυρα αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, ο εκπρόσωπος είπε ότι η αξιωματούχος του ΟΗΕ έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο και δεν κομίζει μηνύματα. Σε άλλη ερώτηση απάντησε ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο αυτή τη στιγμή από τη Lut.
«Βρισκόμαστε στο μέσο κρίσιμων διαβουλεύσεων για τη διαπραγμάτευση και τη συνέχεια του Κυπριακού και θα ήταν καλύτερο να αποφύγουμε τα πολλά σχόλια», κατέληξε ο κ. Προδρόμου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης