Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εργαζόμενοι ΣΚΑΪ για βομβιστική επίθεση: Δεν φιμωνόμαστε και δεν πτοούμαστε από καμία απειλή

Εργαζόμενοι ΣΚΑΪ για βομβιστική επίθεση: Δεν φιμωνόμαστε και δεν πτοούμαστε από καμία απειλή
Οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΪ διαμηνύουν ότι «θα συνεχίσουν να επιτελούν με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία τη δημοσιογραφική τους αποστολή»
Για άνανδρη τρομοκρατική επίθεση κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι του ΣΚΑΪ σε ανακοίνωση τους για την έκρηξη βόμβας σήμερα (17/12/2018) τα ξημερώματα.
Όπως τονίζουν δεν είναι η πρώτη φορά που ο σταθμός στοχοποιείται.

H ανακοίνωση των εργαζομένων στον ΣΚΑΪ

«Σήμερα, ο όμιλος ΣΚΑΪ δέχθηκε μια άνανδρη τρομοκρατική επίθεση, με εκρηκτικό μηχανισμό που τοποθετήθηκε στις εγκαταστάσεις του.
Ό,τι κι αν είχαν στο μυαλό τους οι εμπνευστές της επίθεσης έμεινε ευτυχώς μόνο στις υλικές ζημιές.
Όλοι οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο κτίριο, δημοσιογράφοι και τεχνικοί, το εγκατέλειψαν έγκαιρα και με ασφάλεια.
Όπως έχουμε αποδείξει εδώ και δεκαετίες, οι εργαζόμενοι του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και της ιστοσελίδας του ΣΚΑΪ δεν φιμωνόμαστε και δεν πτοούμαστε από καμία απειλή, όποια μορφή κι αν έχει.
Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ θα συνεχίσουν να επιτελούν με επαγγελματισμό και ευσυνειδησία την δημοσιογραφική τους αποστολή.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΚΑΪ στοχοποιείται.
Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν από πολλαπλά κέντρα και με διαφορετικές κάθε φορά επιδιώξεις, δίχως να κάμπτει ούτε κατ’ ελάχιστον τον επαγγελματισμό των εργαζομένων του ομίλου.
Όλοι οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ δεσμευόμαστε απέναντι στους εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, ακροατές και αναγνώστες μας ότι θα συνεχίσουμε την μάχη για την ενημέρωση, την πολυφωνία και τη δημοκρατία.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους από όλα τα ΜΜΕ, αλλά και τους χιλιάδες πολίτες που από το πρωί εκφράζουν τη συμπαράστασή τους».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης