Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Δεν αντέχει το διάλογο η ΝΔ – Όλες οι πολιτικές προβλέψεις της έπεσαν στο κενό

Ζαχαριάδης: Δεν αντέχει το διάλογο η ΝΔ – Όλες οι πολιτικές προβλέψεις της έπεσαν στο κενό
Για πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν κάλεσε στο συνέδριο της το κυβερνών κόμμα είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Δριμεία επίθεση στη ΝΔ ότι δεν αντέχει το διάλογο εξαπέλυσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι για πρώτη φορά από τη Μεταπολίτευση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν καλεί το κυβερνών κόμμα στο συνέδριο του.
«Η Νέα Δημοκρατία δεν αντέχει τον διάλογο και τη συζήτηση με τα επιχειρήματα και αυτό είναι εμφανές.
Η αξιωματική αντιπολίτευση απέτυχε στρατηγικά να προβλέψει την πορεία της οικονομίας και όλες της οι πολιτικές προβλέψεις έπεσαν στο κενό.
Αυτό την οδήγησε - σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό - σε πολιτική πόλωσης και έντασης» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Ζαχαριάδης, τονίζοντας ότι «πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κάλεσε στο συνέδριό του το κυβερνών κόμμα».
«Δείχνει μια απόφαση από την ηγεσία της ΝΔ να κόψει κάθε γέφυρα διαλόγου, κάθε γέφυρα επικοινωνίας, να σπάσει όλες τις παραδόσεις του μεταπολιτευτικού μας πολιτικού συστήματος.
Είναι σε συνέχεια της πρακτικής Σαμαρά -τη μέρα που έχασε από τον Τσίπρα- να μην παραδώσει τα κλειδιά στο Μαξίμου» ανέφερε ο κ.Ζαχαριάδης.
Κληθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες του κ.Μητσοτάκη περί ανταλλαγής της Συμφωνίας των Πρεσπών με τη μη περικοπή των συντάξεων, ο κ.Ζαχαριάδης είπε ότι η ΝΔ καταστροφολογεί, σηκώνει την ένταση και τα σενάρια συνωμοσίας γιατί έπεσε έξω στις προβλέψεις της.
«Πάνω από 200 φορές ο πρόεδρος, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, άνθρωποι οι οποίοι κεντρικά τοποθετούνται στα media τους έχουν ρωτήσει την τελευταία εβδομάδα με ποιον και πώς έγινε η συναλλαγή «Μακεδονία έναντι συντάξεων» και δεν έχουν απαντήσει.
Ο επίτροπος Αβραμόπουλος και ο Μάνφρεντ Βέμπερ, που πήγαν στο συνέδριο της ΝΔ, όχι μόνο δεν υιοθέτησαν τίποτε από αυτά, αλλά δεν είπαν και λέξη, αδειάζοντας ουσιαστικά αυτήν τη σκληρή, έντονη και ντροπιαστική αντιπολιτευτική γραμμή για τα εθνικά ζητήματα» είπε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης