Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπόλαρης: Η ΝΔ προσπαθεί να διαστρεβλώσει το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών

tags :
Μπόλαρης: Η ΝΔ προσπαθεί να διαστρεβλώσει το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών
Ο κ. Μητσοτάκης έχει τεράστιο έλλειμμα πολιτικής πρότασης, δεν πείθει τόνισε ο κ.Μπόλαρης
Δριμεία επίθεση στη ΝΔ και στον Κ. Μητσοτάκη για τη στάση τους απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών εξαπέλυσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μ. Μπόλαρης.
«Ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να συγκαλύψει την νεοφιλελεύθερη πρόταση της ΝΔ για την ελληνική κοινωνία με εθνικιστικές, ανεύθυνες και ανέξοδες κορώνες.
Η ΝΔ, υιοθετώντας ακροδεξιό λόγο, προσπαθεί να φορτίσει συναισθηματικά το Μακεδονικό ζήτημα και να διαστρεβλώσει το περιεχόμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Μπόλαρης.
«Ο κ. Μητσοτάκης έχει τεράστιο έλλειμμα πολιτικής πρότασης, που του στερεί την αξιοπιστία του στους πολίτες, δεν πείθει  και για αυτό το λόγο επενδύει στον εθνικιστικό λόγο στο Μακεδονικό ζήτημα.
Οι πολίτες δεν ξέχασαν πώς λειτούργησε ως μεγαλοϋπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, τις απολύσεις και την ακραία συνταγή νεοφιλελευθερισμού που υπηρέτησε και εκπροσωπεί» υποστήριξε ο κ.Μπόλαρης, ο οποίος τόνισε ότι η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη συνέβαλε στην καλύτερη ενημέρωση του κοινοού για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του δεν κατέδειξε μόνο τις ενεργητικές πολιτικές της κυβέρνησης για την ανόρθωση της  ελληνικής κοινωνίας  και την οριστική έξοδο από την κρίση, αλλά και τις προοπτικές που ανοίγει η Συμφωνία για τη σταθερότητα και τη συνεργασία και την ειρήνη στα Βαλκάνια.
Η κυβέρνηση λαμβάνει πρωτοβουλίες για αλλαγή του κλίματος στα Βαλκάνια οι οποίες αναδεικνύουν τον καθοριστικό ρόλο της χώρας στην περιοχή» υποστήριξε ο κ.Μπόλαρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης