Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κομισιόν: Συνεχίζεται ο διάλογος με την Ιταλία για τον προϋπολογισμό του 2019

Κομισιόν: Συνεχίζεται ο διάλογος με την Ιταλία για τον προϋπολογισμό του 2019
Αξιωματούχος της Lega δήλωσε ότι εντός της ιταλικής κυβέρνησης υπάρχει συμφωνία για τα νούμερα και το περιεχόμενο του προϋπολογισμού
Από το αποτέλεσμα του εν εξελίξει διαλόγου με την ιταλική κυβέρνηση για τον προϋπολογισμό του 2019 θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα της Κομισιόν όσο αφορά τη Ρώμη.
Όπως μεταδίδει το Reuters, εκπρόσωπος της Κομισιόν επεσήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξακολουθεί να συζητά με την ιταλική κυβέρνηση για τον προϋπολογισμό του επόμενους, αποφεύγοντας όμως να διευκρινίσει εάν οι μικρές αλλαγές στις οποίες προχώρησε η Ρώμη είναι αρκετές για να αποφευχθεί η έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας.
«Ο διάλογος συνεχίζεται μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ιταλίας σχετικά με τον προϋπολογισμό του 2019» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, τονίζοντας ότι «η Κομισιόν θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα της ανάλογα με το αποτέλεσμα του διαλόγου».
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με εκπρόσωπος της Lega, εντός της ιταλικής κυβέρνησης έχει επιτευχθεί συμφωνία ως προς τους αριθμούς και το περιεχόμενο του προϋπολογισμού για το 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης