Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Καρκίνωμα της πολιτικής ζωής του τόπου η Συμφωνία των Πρεσπών

Λεβέντης: Καρκίνωμα της πολιτικής ζωής του τόπου η Συμφωνία των Πρεσπών
Να το σκεφτεί ο Σαρίδης και να μην ψηφίσει τον προϋπολογισμό είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Καρκίνωμα της πολιτικής ζωής του τόπου χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, ο οποίος επανέλαβε πως δέχθηκε πιέσεις από διεθνείς παράγοντες προκειμένου να αλλάξει τη στάση του απέναντι στη συμφωνία.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm ο κ.Λεβέντης είπε πως δέχθηκε πιέσεις από τις πρεσβείες μεγάλων χωρών όπως ΗΠΑ, Αγγλίας, Βελγίου τονίζοντας ότι του προτάθηκε να επισκεφθεί τα Σκόπια για να πεισθεί από κοντά ότι ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός Ζάεφ έχει καλές προθέσεις και όχι αλυτρωτικές βλέψεις.
Όσον αφορά την πρόταση Π. Καμμένου για συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων στο θέμα των Σκοπίων, ο κ. Λεβέντης τόνισε ότι καμία συνεργασία δεν ψήνεται στο παρασκήνιο με τους ΑΝΕΛ, απλά όπως είπε, το αδιέξοδό του ο κ. Καμμένος προσπαθεί να το μετατρέψει σε συνεργασίες με άλλα κόμματα.
«Τίποτε κοινό δεν υπάρχει ανάμεσά μας και δεν υπάρχει έδαφος συνεργασίας» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος  αναρωτήθηκε πώς λέγεται αυτός που παραδίδει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια χωρίς Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών και έγκριση της ελληνικής Βουλής.
«Αν αυτός δεν είναι προδότης τότε τι είναι;» διερωτήθηκε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος υποστήριξε ότι η πολιτική ζωή του τόπου έχει δυο καρκινώματα, το ένα αφορά την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών και το άλλο την εμμονή της ΝΔ για πεντακομματική Βουλή, που πιθανόν εάν γίνει αυτό η ΝΔ να κάνει αυτοδυναμία.
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις και την πρόθεση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Γ.Σαρίδη να ψηφίσει τον προϋπολογισμό  ο κ.Λεβέντης είπε ότι «είναι αδιανόητο να ψηφίζεις τον προϋπολογισμό της Κυβέρνησης».
«Πιστεύω αύριο να μην το πράξει αυτό.
Εγώ δεν διαγράφω.
Εύχομαι να αλλάξει άποψη.
Εμείς κάνουμε αγώνα για την αναδιανομή του χρήματος υπέρ των αδυνάτων.
Όποιος φεύγει από το κόμμα του θα βγει τελευταίος των τελευταίων στις εκλογές που έρχονται» είπε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος καταδίκασε την επίθεση στο ΣΚΑΪ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης