Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H British American Tobacco Hellas αλλάζει την Πικροδάφνη - Σημαντική παρέμβαση-«γέφυρα» για δεκάδες πολίτες

H British American Tobacco Hellas αλλάζει την Πικροδάφνη - Σημαντική παρέμβαση-«γέφυρα» για δεκάδες πολίτες
Σημαντική παρέμβαση-«γέφυρα» για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών από την εταιρεία στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου
H British American Tobacco Hellas, μέσα από οκτώ παρεμβάσεις αστικής ανάπλασης και αναβάθμισης, έδωσε ανάσα σε δεκάδες κατοίκους του Αγίου Δημητρίου που περνούν από την Πικροδάφνη, μια περιοχή που διαθέτει σημαντικά φυσικά χαρακτηριστικά, αλλά μέχρι σήμερα παραμένει αναξιοποίητη.
«Η εταιρεία, παράλληλα με τις σημαντικές επενδύσεις και τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που πραγματοποιεί, αναλαμβάνει το πρόγραμμα αυτό που έρχεται να προστεθεί σε σειρά δράσεων που αναπτύσσονται παραμένoντας πιστή στην υπόσχεσή της να δίνει αξία καθημερινά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένες πρωτοβουλίες για μερικά από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες.
Η απόφαση όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας να αφιερώσουν μία ημέρα για μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία, αποτελεί άλλη μια απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας στους Έλληνες πολίτες και την ανταπόκριση σε μακροπρόθεσμες ανάγκες τους», αναφέρει ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της British American Tobacco για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Μάλτα και το Ισραήλ, κ. Στέφανος Διανέλλος.
Στο πλαίσιο του προγράμματος που συμβάλει δραστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο αστικό περιβάλλον της Πικροδάφνης, οι εργαζόμενοι της εταιρείας δημιούργησαν με τις ενέργειές τους Γέφυρα Αξίας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, μία από τις πολυπληθέστερες περιοχές της Αττικής.
Το ρέμα της Πικροδάφνης, που έχει ιδιαίτερα και μοναδικά χαρακτηριστικά οργανισμών, φυτών και τοπίων, χαρακτηρίζεται ως ρέμα σημαντικού περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος και φυσικής ομορφιάς.
Στην περιοχή, η British American Tobacco Hellas ανέλαβε και την αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών με νέα φωτιστικά σώματα τα οποία είναι ενεργειακά αυτόνομα, καθώς διαθέτουν εγκατεστημένο φωτοβολταϊκό σύστημα.
Με την αντικατάσταση του παλαιού φωτισμού του δρόμου, αναμένεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας και κάνοντας την περιοχή πιο «πράσινη».
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει παρουσιάσει σειρά καινοτόμων δράσεων με μακροπρόθεσμο προσανατολισμό όπως η δημιουργία του πρώτου Job Center στην Ελλάδα, η κατασκευή Κοινωνικών Κατοικιών για ανθρώπους σε ανάγκη και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ποιότητας ζωής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης