Επιχειρήσεις

Creta Farms: Το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα της ΑΜΚ

tags :
Creta Farms: Το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα της ΑΜΚ
Creta Farms: Το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα της ΑΜΚ
Η «ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒEΕ» ανακοινώνει σύμφωνα με την ισχύουσα χρηματιστηριακή νομοθεσία, ότι την 17.12.2018 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του  Χ.Α. ενέκρινε το περιεχόμενο του Πληροφοριακού Δελτίου για την δημόσια προσφορά μετοχών της εταιρίας που θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου με καταβολή μετοχών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, όπως αποφάσισε η από 28.08.2018 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της.
Το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα της αύξησης, έχει ως ακολούθως:




(*) Ενδεικτικές Ημερομηνίες
Σημειώνεται ότι το παραπάνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί.
Το Πληροφοριακό Δελτίο για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, όπως αυτό εγκρίθηκε από το Χ.Α. την 17.12.2018, θα είναι διαθέσιμο στο επενδυτικό κοινό σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Εταιρίας
https://www.cretafarms.gr/enimerosi-ependyton/, καθώς και στην ιστοσελίδα του Χ.Α. www.athexgroup.gr από την 17.12.2018 καθώς και σε έντυπη μορφή δωρεάν, στα γραφεία της Εταιρείας, στην Αθήνα 23ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών -Λαμίας. Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. Μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων, υπεύθυνος κ. Στυλιανός Δομαζάκης (τηλ. 210 6260000) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης